BGG 5, din ce în ce mai aproape

În urma discuțiilor cu Georgiana Vînău am început să vehiculăm data de 10 mai 2014 ca dată de desfășurare a BGG 5. Cu această ocazie lansez discuția asupra datei și celorlalți membri BGG care și-au asumat niște roluri în echipă în urma propunerilor lor sau ale noastre.

Am zis că 10 mai 2014 ar fi o dată bună deoarece trec și sărbătorile de Paști și trece și euforia de 1 mai. Probabil pe la începutul lunii aprilie 2014 vom avea mai multe detalii cu privire la locație și dată exactă de desfășurare. Provocarea este să găsim o locație sponsor care să ne ofere spațiu într-o zi de sâmbătă (facem și consumație, bineînțeles :)). În plus, de la locație am avea nevoie ca între 15:00 și 18:00 să ne ofere și o sală luminoasă unde să putem vorbi la microfon, să avem un sistem bun de sonorizare și să putem pune un videoproiector. Ideal ar fi ca ambele locații partenere să fie cât mai apropiate sau eventual să fie chiar una și aceeași locație, exact ca atunci când prezentările s-au ținut la Flow, iar berea s-a băut la Union Jack.

La BGG 5 ne-am propus să îmbunătățim partea de BGG Speaking. Adică să ținem cont de feedback-ul primit la ediția trecută și să prelungim durata în care invitații vor susține prezentări. Momentan nu pot spune prea multe, dar cred că în scurtă vreme vom avea confirmarea de participare unor oameni de online cu foarte multă experiență și cu rezultate bune în companii naționale și multinaționale.

Concret, vor fi informații interesante pentru bloggeri prezentate într-o manieră profesionistă, la Galați, într-un eveniment gratuit.

Pentru că din discuție în discuție ne-am dat seama de viitorul evenimentelor de tip BGG. BGG va însemna networking multidirecțional în provincie. Bloggerii vor avea interes direct să vină și să socializeze cu alți bloggeri, să învețe anumite aspecte, să se consulte pe anumite probleme, să se împrietenească, să bea o bere și eventual să participe la diverse campanii sau programe ale unor agenții prezente. Speakerii și agențiile vor avea interes să fie prezente pentru că vor veni bloggeri din mai multe zone ale țării, nu numai din zona Galați-Brăila. Este o oportunitate excelentă de promovare și de relaționare pentru absolut toată lumea. În plus, avem convingerea că BGG 5 va ieși atât de fain încât toți sponsorii evenimentului vor fi încântați că au luat decizia de a ne susține încă de la început.

Keep in touch!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „BGG 5, din ce în ce mai aproape”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.