Atenție companii din Galați: eveniment susținut și promovat de BGG

La inițiativa Laurei Negoi, membră BGG (Blog Gathering Galați), dorim să organizăm în Galați o lansare de carte a poetului contemporan Claudiu Komartin. Autorul intenționează să lanseze în Galați volumul de poezii intitulat Cobalt, chiar dacă acesta este din București. De asemenea, Claudiu Komartin va aduce cu el doi invitați de marcă în persoana lui Vlad Pojoga și Radu Nițescu. Asociația BGG (mă rog, viitoarea asociație BGG, că încă nu ne-am organizat formal în acest mod) intenționează să organizeze și să sprijine diverse evenimente care ar aduce un plus de valoare orașului în care locuim, iar această lansare de carte ar fi un bun prilej să facem primul pas.

Proiectul BGG Cobalt. Mai multe despre Claudiu Komartin și Cobalt puteți afla de pe Pro TV, aici.

În acest moment avem atitudine, pasiune, entuziasm, bloggeri, bloguri, sprijin media (revista Explore și probabil PresaGalati.ro), spațiu de publicitate online (pe blogurile noastre prin articole sau/și bannere) și spațiu de publicitate offline în cadrul evenimentului.

Până acum, și-au manifestat interesul față de acest proiect mai mulți bloggeri locali. Vorbim despre blogul Laurei Negoi, siteul MadeinGalati.ro, blogul PionezadintreFese.ro, blogul Nicoletei Radu și blogul subsemnatului, Gabriel Ursan. În scurtă vreme estimăm că se vor alătura proiectului mult mai mulți bloggeri și oameni de online din zona Galați – Brăila și poate Vrancea. Astfel, vom putea aduce un maximum de expunere evenimentului și sponsorilor.

Totuși, pentru a face posibil un astfel de eveniment avem nevoie de un pic de ajutor din partea companiilor locale cu deschidere față de cultură. Și nu e vorba de mult. Este nevoie de bani pentru (3 oameni) transport București – Galați și retur, cazare pentru două nopți și sală/locație pentru lansarea de carte. Atât.

De ce să sponsorizezi acest eveniment?

Din punctul meu de vedere sunt trei mari motive.

Pentru că toți bloggerii care susțin evenimentul vor oferi expunere garantată pe blogul lor (cu audiență locală, deci, targetată) evenimentului și implicit sponsorilor. Plus de asta, din experiența mea, toți cei implicați își aduc aminte cu plăcere multă vreme de cei care au ajutat (cei care știu cum stă treaba, înțeleg că promovarea mouth to mouth este foarte benefică).

Pentru că sponsorii își pot aduce materiale promoționale la eveniment (roll-up-uri, pliante, afișe etc.), iar acestea vor fi observate atât de participanți cât și de cei care vor vedea multitudinea de fotografii și apariții media de la eveniment.

Pentru că anumite bloguri plusează cu spațiu publicitar gratuit. Eu ofer un articol sponsorului principal, iar MadeinGalati.ro și PionezadintreFese.ro oferă spațiu pentru bannere sponsorilor. Lista va continua.

Claudiu Komartin

Consider că putem face ceva frumos și memorabil împreună, la Galați, așa că primul pas este să distribuiți acest articol la cât mai multe persoane, în speranța că niște antreprenori proactivi își vor arăta sprijinul față de proiectul BGG Cobalt.

Pentru a sprijini proiectul BGG Cobalt vă rog să luați legătura cu managerul de proiect la contact @ madeingalati.ro, însă pentru orice întrebări vă stăm cu toții la dispoziție prin schimbul de comentarii de la acest articol. Vă mulțumesc anticipat pentru atenție și pentru promovarea acestui articol unde se află principalele informații despre minunata lansare de carte a poetului Claudiu Komartin.

Claudiu Komartin Cobalt

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Atenție companii din Galați: eveniment susținut și promovat de BGG”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.