Asculți Rock și Magic FM Galați și câștigi o ședință de microdermabraziune și peeling facial

aBeauty clinique Galați lansează la nivelul orașelor Galați și Brăila un concurs cu premii ce constau în 10 ședințe de microdermabraziune și peeling facial. Totul e foarte simplu. aBeauty clinique Galați are în perioada 24 septembrie – 8 octombrie 2013 mai multe spoturi la radio Rock FM Galați – Brăila și la Magic FM Galați. Fiecare spot te îndeamnă să cauți o expresie cheie pe Google la finalul acestuia. Ascultă Rock FM și Magic FM în perioada 24 septembrie – 8 octombrie 2013 și te poți număra printre câștigătorii unei ședințe de curățare a tenului prin peeling facial cu ultrasunete și microdermabraziune cu vacuum și diamant.

Update: din păcate a existat doar un singur participant (Olimpia Șerban) la acest concurs care nu a răspuns corect la întrebare. Însă, aBeauty clinique Galați a decis să-i ofere premiul care constă într-o ședință gratuită de microdermabraziune și peeling facial.

După ce ai auzit expresia cheie în spotul de la radio, completează scurtul formular de la finalul acestui articol și gata, ești înscris în competiție. Concursul se desfășoară în perioada 24 septembrie – 8 octombrie 2013, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți până pe 11 octombrie 2013 prin intermediul platformei Random.org. Tragerea la sorți va fi înregistrată video și publicată pe www.GabrielUrsan.ro până pe 11 octombrie 2013. Și pentru a fi și mai ușor să vă înscrieți în concurs, menționez că mă aflu în posesia scripturilor pentru spoturile radio :).

Așa că, trebuie doar să ascultați Rock FM Galați – Brăila și Magic FM Galați în perioada 24 septembrie – 8 octombrie 2013 și să completați cuvintele ascunse de steluțe în formularul de la finalul acestui articol.

Sunt spoturi radio care fac referire la subiecte diferite.

Primul spot se termină astfel.

Detalii pe www.abeauty.ro sau caută pe Google ******* ********* Galați – aBeauty clinique – align with the best

Iar al doilea spot se termină așa.

Detalii pe www.abeauty.ro sau caută pe Google ****** **** Galați – aBeauty clinique – align with the best

Da, știu, diferența dintre finalul celor două spoturi este numărul de steluțe care ascund cele două cuvinte, dar m-am gândit că poate fi de ajutor.

Pentru orice alte întrebări vă stau la dispoziție. Trebuie doar să-mi scrieți un comentariu la acest articol. În rest, ascultați spoturile radio aBeauty clinique de la Rock FM Galați – Brăila și Magic FM Galați și completați formularul de mai jos cu unul dintre cele două răspunsuri corecte.

Și ca să fiți siguri că nu ratați când public câștigătorii, vă puteți abona la newsletter-ul www.GabrielUrsan.ro cu un click aici. După ce ați introdus adresa de email în câmpul de abonare, este necesar să confirmați abonarea la newsletter cu un click pe linkul primit pe email.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.