Samsung pais Apple in coins

Samsung plătește către Apple 1 miliard de dolari în monede de 5 cenți

Un trolling făcut mișto este cel realizat de către Samsung. În procesele lor în care unii au pierdut, alții au câștigat, s-a împlinit sorocul ca Samsung să achite către Apple impresionanta sumă de 1 miliard de dolari. Numai că ce să vezi, în dimineața zilei de 23 septembrie (acum 2 zile), la poarta Apple se aliniază 30 de TIR-uri pline cu monezi de 5 cenți. Inițial, paza Apple a crezut că acele camioane au greșit locația, dar în timpul acesta Tim Cook a primit un telefon de la CEO Samsung, în care acesta îi explică că începe să-i trimită miliardul de dolari. În hotărârea judecătorească nu se specifică metoda de plată. Se estimează că livrarea integrală a miliardului de dolari se va realiza în cursul acestei săptămâni cu și mai multe transporturi. Bineînțeles că știrea este la vrăjeală, mai ales că se regăsește pe acest site, pentru că fizic ar fi nevoie de foarte mult metal ca să plătești 1 miliard de dolari cu monezi de 5 cenți plus multe alte motive logice pe care le puteți citi aici. Știri de genul ăsta au ca scop să facă dovada că multă lume crede chiar tot ce citește prin presă, fără să verifice în mai multe surse sau să-și pună problema dacă anumite chestii chiar sunt fizic posibile cu ușurință. Însă nu puteam să ratez acest moment și să nu vă înveselesc ziua :)! Mă mir cum de această știre nu a fost preluată de vreun jurnalist cu experiență, precum spunea Vali în acest articol.Samsung pais Apple in coins

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • Tuguiati ostenii mei! Tuguim Maria Ta!

 • marpavan

  Reply Reply 25/09/2013

  Faza e ca stirea e ceva mai veche, cel putin are cateva luni iar imaginea mi se pare ca e si mai veche.
  Insa e mai mult decat amuzanta povestea desi… as fi vrut sa vad mai multe poze,ce pot sa zic fiecare avem vise,nu?
  Oricum banuiesc ca se aplica putina matematica , nu cred ca sta sa le numere individual…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/09/2013

   Tot ce e posibil. Eu am văzut-o datată cu 23 septembrie, dar oricum, veche sau nu, e fake :).

 • D-Petre

  Reply Reply 25/09/2013

  Mare greseala ar face Samsung daca ar plati in monede mici … pentru ca daca Apple vinde metalul din care sunt facute monedele castiga mai mult de 1 miliard.

  ( trolling)

 • d0rur0

  Reply Reply 25/09/2013

  din seria jurnalistica ” Nu o sa-ti vina sa crezi … ” :D

Leave A Response

* Denotes Required Field