Apă pentru bebeluși. Există așa ceva?

Sara are acum 8 ani și intră singură la orele online. Parcă mai ieri mă trezeam de câteva ori pe noapte ca să îi fac laptele. Trece timpul.

Țin minte că eu și Irina eram foarte grijulii în ceea ce privește alimentația copilului și căutam să alegem cele mai bune alimente.

Apa era deosebit de importantă. Însă nu exista o apă specială pentru bebeluși sau o apă cu un grad ridicat de puritate pe care să o pot numi.

Ca fapt divers, apa este esențială în menținerea unui stil de viață sănătos și are, de asemenea, un rol foarte important în nutriția corectă a bebelușilor, aceștia având nevoie să consume o cantitate suficientă de lichide, întrucât greutatea lor corporală constă în mare parte din apă.

Acum există o astfel de apă pentru bebeluși, o apă care a fost clar gândită pentru copii. Probabil multe mămici au auzit deja de ea.

Este vorba despre apa pentru bebeluși Aquatique.

Apa Bebelusi Aquatique 98

Această apă a fost declarată în anul 2017 de către revista Forbes cea mai bună apă plată pentru sugari și copii mici.

Apa minerală naturală oligominerală Aquatique a primit mai multe distincții și a fost desemnată de două ori cea mai bună apă minerală naturală plată de către mame în urma unor studii realizate în 2016 și 2017.

De asemenea, Societatea Română de Pediatrie confirmă faptul că apa oligominerală Aquatique poate fi folosită ca atare sau pentru pregătirea hranei bebelușilor si copiilor.

Este o apă utilizată de mămici atât pentru prepararea laptelui, dar și pentru a fi băută de copii pentru că are o mineralizare redusă.

Faptul că este totuși o apă minerală naturală plată oligominerală asigură atât copiilor cât și întregii familii (și mulți adulți aleg să o bea) necesarul de elemente benefice, dar în condiții de siguranță.

Nivelul mai scăzut de mineralizare pune mai puțină presiune (ca să mă exprim astfel) pe rinichii copilului, fără să-i oblige pe aceștia să proceseze o cantitate însemnată de săruri și minerale de la vârste fragede.

Cel puțin asta e părerea mea logică în urma documentării.

Prin urmare, cel mai probabil, această apă plată pentru copii și bebeluși este utilizată și aleasă și de către adulții cu probleme la rinichi sau de adulții care țin diverse diete de slăbire – pentru că ajută la purificare.

Despre Aquatique

Apa minerală plată oligominerală Aquatique face parte din Romaqua Group Borsec. Adică este de încredere. Cu toții am auzit de Borsec, nu?

Aquatique îşi are izvorul în inima munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, în zona protejată a Parcului Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Un fel de apă la înălțime :)

Cu o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă de numai 98 mg/l, Aquatique este o apă minerală naturală recomandată pentru consumul frecvent al întregii familii, nu doar pentru bebeluși.

Tu ce tip de apă folosești și recomanzi pentru bebeluși? O fierbi înainte și o răcești sau o folosești direct așa?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Apă pentru bebeluși. Există așa ceva?”

 1. Acum vreo 2 ani am fost la o ecografie abdominala totala la medlife si mi-au zis ca am ceva nisip la rinichi. Acum ca am citit postarea asta cred ca o sa-i dau o sansa acestei ape.

  Răspunde
 2. Da si noi folosim apa asta de vreo 2 ani. Prima oara la copil si dupa aia am inceput sa bem si noi. Totul ok, nu am avut probleme.

  Răspunde
  • Doar daca ai destul de multi bani sa cumperi o cantitate suficienta de apa :) Stiu ca baita se face zilnic, asa ca nu cred ca e cazul. Eu zic ca daca ai o apa din retea suficient de buna, ar trebui sa fie ok.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.