Frigider Antibacterian – Toshiba se adaptează rapid și surprinde cu inovații

Nu e prima oară când auzi despre dispozitive electrocasnice cu funcții antibacteriene. Însă probabil e prima oară când acest lucru contează mai mult ca oricând, mai ales dacă ții la sănătatea ta și a familiei.

Binecunoscutul producător japonez de echipamente electrice și electrocasnice de top, Toshiba, a lansat o gamă de produse pentru uz casnic cu funcții de dezinfectare și sterilizare menite să protejeze sănătatea.

Astăzi vom vorbi despre frigiderul antibacterian Toshiba. Într-un articol separat vom vorbi despre mașina de spălat rufe cu funcție de dezinfectare și sterilizare. Sunt două produse diferite cu adresare diferită, așa că vorbim separat despre ele astfel încât atunci când le cauți pe Google să le găsești.

Update: am creat și un vlog despre acest subiect pentru cei care preferă să bea o cafea cu mine și să povestim :)

Frigider Antibacterian Toshiba

Tehnologia de sterilizare cu plasmă și de purificare a aerului produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Cei de la Toshiba sunt bine cunoscuți pentru obsesia lor față de detalii și cercetarea continuă. Nimeni nu contestă calitatea japoneză. Însă design-urile japoneze nu sunt mereu cele mai fericite.

Îmi aduc aminte de un documentar legat de jocuri video în care designul primei console Nintendo arăta foarte ciudat și a fost nevoie de întreaga echipa Nintendo U.S.A. ca să facă un redesign pe placul vesticilor.

Acum, revenind la Toshiba, produselor lor nu arată bine. Produsele lor arată foarte bine. Arată SF. Arată din altă lume. Nu numai că aduc inovații de domeniul viitorului, dar și designul îți transmite futurism.

Uite aici și imaginează-ți că frigiderul de mai jos nu doar îți va păstra alimentele sănătoase, proaspete și fără mirosuri neplăcute, dar îți și va înfrumuseța casa aducând un aer avangardist.

Și să știi că acest design nu este apreciat doar de mine sau de tine, ci a obținut și vreo 4 premii internaționale de design de la autorități în domeniu precum reddot, Red star sau Good Design.

Tehnologie frigider antibacterian Toshiba

Despre tehnologia de sterilizare cu plasmă și de purificare a aerului ce produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp am discutat.

Hai să vorbim și despre alte tehnologii oferite de această gamă de aparate frigorifice Toshiba. Pentru că un frigider trebuie să fie și un frigider eficient până la urmă, nu doar unul curat, care arată bine :)

Tehnologia 3 System

Tehnologia 3 System folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime incredibilă.

Zona de conversie

Poți extinde capacitatea frigiderului cu 15% cu o singură atingere a butonului. Depozitezi o cantitate suplimentară de 91 de litri de alimente proaspete, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider. Datorită temperaturii care poate fi reglată de la -18° la 7°, este posibil să păstrezi legume, fructe, pește și carne în același compartiment.

Dimensiune mare și organizare bună

Aparatele frigorifice cu uși duble au 26 de compartimente, astfel încât să ofere mult spațiu pentru toate cumpărăturile săptămânale: cu până la 30% mai mult spațiu față de aparatele frigorifice din aceeași gamă!

Dual inverter

Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare ce oferă clasă energetică A++. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. Compresorul și invertorul variază puterea pentru stabilizare.

Tehnologia Plasma Pure

Plasma pure produce, de asemenea, ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Avantajele sunt evidente:

 • Sterilizare
 • Eliminarea mirosurilor
 • Mai multă prospețime și sănătate

Ce frigidere antibacteriene există?

Cei de la Toshiba au o gamă variată de frigidere cu tehnologie Plasma Pure adaptate la dimensiunile disponibile ale fiecărei case sau la dorințele și opțiunile fiecărei persoane.

Vorbim despre:

 • Frigidere Side by Side cu 4 uși
 • Frigidere French Door
 • Frigidere în 2 uși
 • Combine frigorifice
 • Frigidere Side by Side

Din toate acestea, mie personal îmi plac modelele de frigidere Toshiba GR-RF646WE (cel cu 26 de compartimente) și Toshiba GR-RF532WE (cel cu Humidity Control Crisper).

Din punct de vedere prețuri de referință, modelele de top ajung în jur de 6.500 lei (ceea ce nu e deloc scump pentru un astfel de frigider). Însă vei găsi și combine frigorifice în jur de 2.200-2.500 lei.

Concluzie frigidere antibacteriene

Consider că tehnologia ar trebui să lucreze în slujba noastră și să ne facă viața mai ușoară. Să ne ofere mai mult timp liber, să consume mai puțină energie electrică și să fie mai eco friendly.

Și în cele din urmă să ne ofere mai multă siguranță. Lucru de care ar fi păcat să nu profităm azi, când e la dispoziția fiecăruia.

9 comentarii la „Frigider Antibacterian – Toshiba se adaptează rapid și surprinde cu inovații”

 1. Hai si cu articolul despre masina de spalat cu functii de genul asta. Dupa ce am urmarit la tine pe youtube despre frigiderul asta antibacterian sunt f curios.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.