Flip.ro estimează vânzări de 150.000 euro de Black Friday, între 13-15 noiembrie

Startup-ul Flip.ro organizează, între 13-15 noiembrie, prima ​campanie de Black Friday de la lansare, mizând pe interesului crescut al cumpărătorilor pentru telefoanele recondiționate.

Flip și-a propus să vândă, în cele 3 zile de reduceri, sute de smartphone-uri, în valoare totală de 150.000 de euro, reprezentând 6% din cifra de afaceri prognozată pentru finalul acestui an, de 2,5 milioane de euro.

În mod normal, prețurile telefoanelor recondiționate vândute prin intermediul platformei sunt cu până la 60% mai mici comparativ cu prețul acelorași modele de telefoane noi, însă de Black Friday, ​reducerile oferite de Flip aduc prețuri și mai mici​, cu până la 350 de lei extra-discount.

Printre ​produsele incluse în prima campanie de Black Friday organizată de Flip se află:

  • iPhone 5S, care este și cel mai accesibil telefon pe care Flip îl pune la dispoziție de Black Friday, la un preț de doar ​150 de lei​, față de aproximativ 1,000 de lei​, cât ar costa un telefon nou, același model (conform Compari.ro);
  • iPhone 8 (64 GB), la ​1,189 de lei​, față de prețul de pornire de ​2,200 de lei​ pentru un telefon nou, același model (conform ​Compari.ro​);
  • iPhone X (64 GB), la ​1,999 de lei, față de prețul de pornire de ​3,350 de lei​ pentru un telefon nou, același model (conform ​Compari.ro​);

Toatele telefoanele vândute în campania de Black Friday se bucură de aceleași beneficii ca și telefoanele vândute în mod normal pe platformă:

  • 12 luni garanție;
  • 14 zile drept de retur;
  • transport gratuit oriunde în România;
  • deschiderea coletului la livrare.

În plus, pentru toate telefoanele Apple, ​Flip oferă cadou cumpărătorilor atât husă, cât și folie de protecție pentru carcasă și ecran, în valoare de 100 de lei.

Restul ofertelor din campania de Black Friday vor fi dezvăluite începând cu 13 noiembrie.

page1image14329216page1image14322496page1image14328256page1image14329600page1image14320384page2image3834064

„Organizăm prima campanie de Black Friday pentru că ne dorim să popularizăm conceptul de telefoane recondiționate. Prețurile pentru telefoanele recondiționate sunt cu până la 60% mai mici pe toată durata anului, iar de Black Friday sunt și mai mici, chiar dacă diferențele între un telefon nou și unul recondiționat sunt insesizabile. Considerăm că această campanie este momentul potrivit pentru ca tot mai mulți oameni să înțeleagă avantajele cumpărării unui telefon recondiționat.”, spune George Moroianu, co-fondator al platformei Flip.ro.

Un telefon recondiționat (refurbished) este un telefon perfect funcțional, verificat cu atenție din punct de vedere tehnic și reparat de către specialiști (dacă este nevoie), pentru a îl pune din nou la vânzare. Întreg procesul presupune aducerea telefonului la o stare foarte bună de funcționare, comparabilă cu cea a telefoanelor noi, din punct de vedere al stocării, bateriei și sistemului de operare.

De la lansare și până în prezent, peste 6.000 de ​telefoane au fost tranzacționate prin intermediul Flip.ro, fiind alegerea potrivită pentru cei care vor să își cumpere un alt telefon, la un preț accesibil.

Flip este primul marketplace dedicat telefoanelor second-hand din România, care și-a propus să schimbe modul în care oamenii cumpără și vând telefoane second-hand și recondiționate, făcând procesul ușor, sigur și transparent.

Flip, startup fondat de George Moroianu și Alin Luca în urmă cu aproape 1 an, a ajuns la investitii de 370.000 de euro, în prezent, realizate de fondurile de investitii V7 Capital, GapMinder (prin acceleratorul Techcelerator), alături de Difrnt Agency și un grup de investitori privați.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.