Wordpress hosting

Am schimbat hostingul din nou :)

Am schimbat hostingul la www.GabrielUrsan.ro nu pentru că nu era bun, ci pentru că era prea scump pentru ce aveam eu nevoie. Totul era brici la cei aproape 50 de euro pe care îi plăteam lunar, însă am descoperit că există soluții la fel de bune și la noi în România.

Eu foloseam până acum Synthesis, un hosting dedicat și specializat numai și numai pe WordPress, nimic altceva. Synthesis este firma de hosting a celor de la Copyblogger, adică cei care au dezvoltat framework-ul Genesis, unul dintre cele mai bune framework-uri din lume pentru WordPress… sau poate chiar cel mai bun. Cu o simplă căutare pe Google despre Genesis Framework veți afla mult mai multe aspecte pozitive. Trebuie să recunosc că am de spus numai de bine despre ei.

Și acum să vă spun la ce firmă de hosting m-am mutat, nu :)? Este vorba de Simplenet.ro, singura companie de hosting web din România care oferă soluții dedicate pentru găzduirea WordPress. Optimizare, securizare, tot. În plus, ca să vă meargă blogul bine vă oferă și framework-ul Genesis gratuit la pachet plus câteva teme child dedicate Genesis din care vă puteți alege.

Pentru simplul fapt că sunteți clientul Simplenet.ro aveți din start un beneficiu care variază între 50 și 99 de dolari în funcție de ce template alegeți. Bineînțeles, dacă vreți să folosiți framework-ul Genesis și dacă vreți să folosiți un child theme de la ei.

Ce mi-a mai plăcut foarte mult este faptul că după migrarea blogului meu de pe hostingul vechi am avut parte de o analiză gratuită și mai apoi de o optimizare. Înlocuit niște pluginuri plus niște recomandări pertinente. Și totul foarte rapid. Ca să nu mai zic că eu n-a trebuit să fac nimic. Este prima dată când nu am mai fost nevoit să-mi bat capul cu partea tehnică.

Acest articol nu conține nici un link de afiliat și nici nu e plătit. Pur și simplu sunt un client Simplenet.ro mulțumit de ceea ce s-a întâmplat de ieri până azi. Dacă aș fi să le scriu un testimonial aș spune următoarele…

Să fii deseori în primele 10 bloguri personale din clasamentul t5.ro presupune să te concentrezi mai mult pe conținut, pe calitatea acestuia și pe promovare. Aspectele tehnice îți mănâncă timp inutil. Pentru prima dată am simțit la un provider de hosting că am de-a face cu experți WordPress în care poți să-ți pui toată baza și să ai parte de discuții proactive. Și cred că am lucrat cu cel puțin 12 firme de hosting până acum pentru diverse proiecte online. Tura asta am simțit că e altceva. Mai bun.

Wordpress hosting

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

22 Comments

 • Yamasha

  Reply Reply 20/03/2014

  Așa da. Eu lucrez de juma de an cu ei. Chiar sunt ok.

 • Dan

  Reply Reply 20/03/2014

  din punct de vedere al securitatii cum stau? mai buni ca synthesis?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/03/2014

   Urmează să aflu. La Synthesis nu știam nimic despre ce atacuri primesc. Acum mi-am instalat un plugin de securitate și văd că am cam 20 de brute force pe zi (clar e vreun script de hacking ceva), dar nu au pus nici cea mai mică problemă. Mai buni ca Synthesis e destul de greu de afirmat la nivel de branding, dar la nivel de suport, da, sunt mai buni ca Synthesis.

 • Coffee

  Reply Reply 21/03/2014

  Si eu sunt foarte mulțumit de ei!

 • Bobses

  Reply Reply 21/03/2014

  Eu îi încerc acum pe cei de la chroot.ro. :) Par ok după 1 zi. Oricum, am timp să mă hotărăsc în cele 15 zile de test oferite.

 • Petre

  Reply Reply 21/03/2014

  Imi pare bine ca ti-am putut fi de folos … macar cu o parere.

 • Pato Basil

  Reply Reply 21/03/2014

  voi chiar aveti timp sa va plimbati :)), eu am ramas in acelasi loc de peste 3 ani :D

 • Dan

  Reply Reply 21/03/2014

  eu de 8 ani sunt in acelasi loc :)

 • Lucian

  Reply Reply 21/03/2014

  Intr-o perioada m-am interesat si eu de serviciile lor si pot spune ca am auzit numai de bine.

 • Parcă joci alba neagra cu blogul :))

 • Stoica Sergiu

  Reply Reply 22/03/2014

  Am folosit si eu serviciile oferite de simplenet, cand au aparut pe piata. Au avut un pachet gratuit pentru o luna de zile si au oferit multe beneficii precum genesis si teme premium. Sunt numarul unu in Romania, sper sa afle cat mai multi bloggeri de aceasta firma si sa inteleaga de ce e bine sa mergi la cineva care chiar iti face blogul fericit.

 • Ionut Bajescu

  Reply Reply 23/03/2014

  La 50E era mult mai recomandat un dedicat, unde aveai control absolut total.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 24/03/2014

   Știu, dar nu prea avem chef să-mi bat capul cu administrarea.

 • Catalin

  Reply Reply 25/03/2014

  Si aia de ai fost pana acum, iti dadea gazduire pe VPS-uri de la DigitalOcean. Macar acolo aveai ip dedicat, aici esti la gramada cu alti 1000.

 • Am inceput sa folosesc si eu serviciile simplenet.ro pentru un site (al unui cunoscut). Sunt placut surprins (pana acum) de rezultate, desi inainte sa folosesc serviciile lor aveam indoieli in legatura cu posibilitatile unei firme mai mici si mai putin cunoscuta.
  Acum imi place. E mai scump putin decat la altii, dar cred ca merita fiecare banut. Sper sa nu ma dezamageasca.

 • Maxim

  Reply Reply 13/02/2017

  Ce parere mai ai despre simplenet http://www.idealhost.ro/gazduire-web/recenzii-simplenet ?

Leave A Response

* Denotes Required Field