Am schimbat hostingul din nou :)

Am schimbat hostingul la www.GabrielUrsan.ro nu pentru că nu era bun, ci pentru că era prea scump pentru ce aveam eu nevoie. Totul era brici la cei aproape 50 de euro pe care îi plăteam lunar, însă am descoperit că există soluții la fel de bune și la noi în România.

Eu foloseam până acum Synthesis, un hosting dedicat și specializat numai și numai pe WordPress, nimic altceva. Synthesis este firma de hosting a celor de la Copyblogger, adică cei care au dezvoltat framework-ul Genesis, unul dintre cele mai bune framework-uri din lume pentru WordPress… sau poate chiar cel mai bun. Cu o simplă căutare pe Google despre Genesis Framework veți afla mult mai multe aspecte pozitive. Trebuie să recunosc că am de spus numai de bine despre ei.

Și acum să vă spun la ce firmă de hosting m-am mutat, nu :)? Este vorba de Simplenet.ro, singura companie de hosting web din România care oferă soluții dedicate pentru găzduirea WordPress. Optimizare, securizare, tot. În plus, ca să vă meargă blogul bine vă oferă și framework-ul Genesis gratuit la pachet plus câteva teme child dedicate Genesis din care vă puteți alege.

Pentru simplul fapt că sunteți clientul Simplenet.ro aveți din start un beneficiu care variază între 50 și 99 de dolari în funcție de ce template alegeți. Bineînțeles, dacă vreți să folosiți framework-ul Genesis și dacă vreți să folosiți un child theme de la ei.

Ce mi-a mai plăcut foarte mult este faptul că după migrarea blogului meu de pe hostingul vechi am avut parte de o analiză gratuită și mai apoi de o optimizare. Înlocuit niște pluginuri plus niște recomandări pertinente. Și totul foarte rapid. Ca să nu mai zic că eu n-a trebuit să fac nimic. Este prima dată când nu am mai fost nevoit să-mi bat capul cu partea tehnică.

Acest articol nu conține nici un link de afiliat și nici nu e plătit. Pur și simplu sunt un client Simplenet.ro mulțumit de ceea ce s-a întâmplat de ieri până azi. Dacă aș fi să le scriu un testimonial aș spune următoarele…

Să fii deseori în primele 10 bloguri personale din clasamentul t5.ro presupune să te concentrezi mai mult pe conținut, pe calitatea acestuia și pe promovare. Aspectele tehnice îți mănâncă timp inutil. Pentru prima dată am simțit la un provider de hosting că am de-a face cu experți WordPress în care poți să-ți pui toată baza și să ai parte de discuții proactive. Și cred că am lucrat cu cel puțin 12 firme de hosting până acum pentru diverse proiecte online. Tura asta am simțit că e altceva. Mai bun.

Wordpress hosting

22 de comentarii la „Am schimbat hostingul din nou :)”

 1. Am inceput sa folosesc si eu serviciile simplenet.ro pentru un site (al unui cunoscut). Sunt placut surprins (pana acum) de rezultate, desi inainte sa folosesc serviciile lor aveam indoieli in legatura cu posibilitatile unei firme mai mici si mai putin cunoscuta.
  Acum imi place. E mai scump putin decat la altii, dar cred ca merita fiecare banut. Sper sa nu ma dezamageasca.

  Răspunde
 2. Am folosit si eu serviciile oferite de simplenet, cand au aparut pe piata. Au avut un pachet gratuit pentru o luna de zile si au oferit multe beneficii precum genesis si teme premium. Sunt numarul unu in Romania, sper sa afle cat mai multi bloggeri de aceasta firma si sa inteleaga de ce e bine sa mergi la cineva care chiar iti face blogul fericit.

  Răspunde
  • Urmează să aflu. La Synthesis nu știam nimic despre ce atacuri primesc. Acum mi-am instalat un plugin de securitate și văd că am cam 20 de brute force pe zi (clar e vreun script de hacking ceva), dar nu au pus nici cea mai mică problemă. Mai buni ca Synthesis e destul de greu de afirmat la nivel de branding, dar la nivel de suport, da, sunt mai buni ca Synthesis.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.