Crimeea si Transnistria

Scurt despre Crimeea și Transnistria

Rușii au dat, rușii au luat. Americanii nu au intervenit și nici nu vor interveni pentru că anul ăsta vor avea de exploatat cu Chevron gaze de șist prin toată Europa. Crimeea va fi a Rusiei și gata. Dacă nu a vrut lumea să o dea de bună voie au luat-o înapoi. Și cam punct. Alte proteste sunt un simplu consum de energie. Americanii sunt bucuroși că vând avioane F35 (mai scumpe și mai bune) până și țărilor care se mulțumeau cu F16. Plus de asta, vor avea de exploatat gaze de șist în Europa, iar lumea va fi mai îngăduitoare. Dacă anexează Transnistria nimănui nu-i pasă și nici o putere nu va face nimic. Și cu asta e gata. S-au delimitat noile granițe, iar afacerile se vor face în continuare. Restul e can-can și declarații de presă. Eu în locul Rusiei n-aș anexa Transnistria, că n-aș avea de ce. Dacă o vor face, vorba aia, să fie de capul lor. În rest, treburile se vor liniști, România nu va intra în nici un război, iar la Pungești și alte zone din Moldova… Dumnezeu cu mila. Avem gaze :) Câștigă ca de obicei cine trebuie. Avem treabă. Hai să punem energia umană unde trebuie. Și să nu uităm că 2014 e un an electoral care se va solda cu Iohannis președinte din partea cui trebuie. Pentru că nici cel mai mare cârcotaș nu vrea totalitarism. Așa, din principiu.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

  • Liliana

    Reply Reply 19/03/2014

    Eu pe asta cu Iohannis președinte nu o cred, dar ramane de vazut.

  • Gabi, Transnistria e aur pentru Rusia! Asa cum a fost si este in continuare Crimeea. Rusii nu-s fraieri pentru ca in Transnistria au armata 14 in primul rand si in al doilea rand au mult armanent. In Crimeea au aproape toata flota si au deschidere la Mare. Atat Crimeea si Transnistria reprezinta teritoriul unde vor exista razboaie. Tocmai de aia, pentru ca pe teritoriile astea, rusii au armele.

  • Nu iti sta bine cand zici de politichii

Leave A Response

* Denotes Required Field