giveaway

Am niste clipuri video de ghicit: ce v-ar placea sa primiti daca ati ghicit corect?

Urmează să am o campanie pe blog cu niște clipuri. Sunt din zona de teaser sau nici măcar atât. În acest moment nici eu nu știu cum vor continua. Vi le pun la dispoziție într-un articol separat imediat ce le primesc. Obiectivul concursului va fi să ghiciți la ce face referire fiecare clip. În acest moment știu doar că vor fi 5 clipuri separate a câte 10 secunde fiecare. Voi face 5 articole separate cu fiecare clip. Cine ghicește primul la ce face referire fiecare clip ar trebui să primească câte un premiu. Întrebarea mea este: ce premii v-ar motiva să vă dați cu părerea printr-un comentariu sau chiar un articol pe blogul vostru? Recunosc că nu am un buget uriaș, dar pe baza răspunsurilor voastre îl voi fructifica așa cum trebuie. Mulțumesc!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Laura+Negoi

  Reply Reply 27/10/2014

  N-ar fi logic ca giveaway-urile sa fie din gama promovata de clipuri? Daca asta fac clipurile. Nu prea inteleg mare lucru din ce ai scris, referitor la scop.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 27/10/2014

   Ba da, dar după aia ar ghici toată lumea despre ce e vorba :)

 • Maria Elena

  Reply Reply 27/10/2014

  Ce interesant, atractiv si….m-ai facut curioasa !!
  Lagat de premii…aici n-am cine stie ce pretentii, poate fi ceva legat de accesorii pentru calculator, un stick de memorie, sau un card de memorie pentru aparat foto, sau masti pentru telefon, sau….chestii din astea marunte… ! :)

 • Sorin

  Reply Reply 27/10/2014

  Vedeoclipurile m-or făcut curios, chiar oi vrea să le visionez. Iar ca şi premii, acestea trebe musai să hie „consistente”, în şpeţă poate fi chiar un …mouse pe bluetooth(!). Glumesc, nu asta e modalitatea de a scăpa de un maus. Ca şi premii aş zice ceva mărunt, un stick mic (ieftin) dar să fie personalizat, colorat, ceva haios. La bună re-vedere !
  Apropos, aş propune un articol pe tema cum se poate scăpa de un maus (eventual pe blu-tut’), şi cea mai „inteligentă” metoda să fie, de asemenea, recompensată.

 • Gabriel Ursan

  Reply Reply 28/10/2014

  Uite, așa am decis să fac, că altfel nu știu cum (fără să divulg mai multe informații) http://www.gabrielursan.ro/5-zile-de-concurs-ghiceste-la-ce-face-referire-teaserul-video-si-castigi-un-premiu-surpriza/

Leave A Response

* Denotes Required Field