5 zile de concurs: Ghiceste la ce face referire teaserul video si castigi un premiu surpriza

Regulile sunt simple. Veți urmări câte un videoclip de 10 secunde cu ”ceva”.

Fiecare videoclip postat este un teaser pentru câte un spot publicitar, care va promova, bineînțeles, ”ceva” :) Dacă simțiți că știți despre ce e vorba scrieți-mi un comentariu la articolul în care e postat fiecare videoclip. Voi publica zilnic câte un articol separat.

După ce v-ați dat cu părerea, dați un share la voi pe Facebook alături de părerea voastră, gen: ”Eu cred că acest video este un teaser pentru o reclamă la mere. Voi ce credeți?” Concursul se încheie pe 11 noiembrie 2014, când voi anunța și câștigătorii și premiile. Premiile vor consta în produsul sau serviciul la care veți afla că face referire teaserul. Va exista un singur câștigător pe fiecare categorie.

Primul criteriu de departajare va specificitatea răspunsului tău, adică: dacă scrii că ”acest video e un teaser pentru o reclamă la mere”, iar altcineva scrie că ”acest video este un teaser pentru o reclamă la mere verzi”, va câștiga cel din urmă răspuns, pentru că e mai specific.

În cazul în care ghicesc mai mulți răspunsul corect, voi apela la al doilea criteriu de departajare, adică tragerea la sorți. Nu trebui să ghiciți răspunsul corect la toate videoclipurile ca să câștigați. Veți intra în zona de potențiali câștigători la fiecare videoclip la care ați ghicit.

Fii cu ochii pe blogul meu pentru articolele zilnice, ca să fii printre primii care își dau cu părerea. Pentru orice întrebare îți stau la dispoziție pe blog. Mai jos voi pune linkuri pentru fiecare teaser postat. Când textul negru de mai jos devine portocaliu, click pe link, urmărește videoclipul de 10 secunde și dă-ți cu părerea. Sunt valabile doar comentariile de la fiecare articol de pe blog, nu comentariile de pe Facebook sau alte rețele de socializare. Pe Facebook trebuie doar să dai share după ce ai lăsat un comentariu la mine pe blog cu răspunsul tău.

Pentru a nu rata nimic, îți recomand să te abonezi la blogul meu cu un click aici și îți iei de-o grijă.

  • Teaser 1: va deveni disponibil marți la ora 10:00
  • Teaser 2: va deveni disponibil miercuri la ora 08:30
  • Teaser 3: va deveni disponibil joi la ora 08:00
  • Teaser 4: va deveni disponibil vineri la ora 07:30
  • Teaser 5: va deveni disponibil sâmbătă la ora 08:55

Mult succes și inspirație!

9 comentarii la „5 zile de concurs: Ghiceste la ce face referire teaserul video si castigi un premiu surpriza”

  1. Hmmm, abia aștept! O problemă însă, fiind participant. Eu nu am cont personal de Facebook, ce-i fac? Am însă un cont fictiv fără prieteni cu care îmi administrez paginile de Facebook, ceea ce nu cred că ajută.

    Apropos, n-am uitat de Guest Post, în schimb cred că am emoții :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.