Teaser 1

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Este momentul să vedeți primul teaser de 10 secunde și să-mi lăsați un comentariu la acest articol în care să ghiciți la ce ar putea face referire. Puteți câștiga un premiu special. Aveți toate detaliile despre concurs aici.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

20 de comentarii la „Teaser 1”

 1. Nu, nu cred ca este vorba de magie ! :)
  Eu cred ca face reclama la ceva ce este de o calitate superioara.
  Poate fi o reclama la o clinica de remodelare si din celulita”coaja de portocala”sa transforme in pielea neteda precum a unui mar.

  Răspunde
 2. Nu am de unde sa ghicesc firma dar cred ca e ceva legat de anti rid, anti celulita.
  De la portocala cu coaja burbonata la marul cu coaja neteda.

  Răspunde
 3. Revin cu o mențiune importantă: cerința concursului nu e să ghiciți firma, ci produsul sau serviciul la care va face referire clipul întreg al cărui teaser îl priviți. Valabil și la clipurile următoare.

  Răspunde
 4. Da intradevar fontul mi se pare cunoscut. Cred ca l-am vazut undeva de la 3 star la deal :P. Si mai cred ca e vorba de remodelare corporala.Mi-a trecut prin cap acelasi concept imediat ce am vazut prosoapele alea albe si manusile de chirurg. Inteligenta ideea cu „piele de portocala” si tot restul. Bravo Maria Elena ca ea a fost mai rapida si si-a exprimat ideea inaintea mea.

  Răspunde
 5. Salutare,
  se refera cu siguranta la serviciile aBeauty Clinique, dar mai exact la Tratamente Estetica Corporala, si cel mai probabil la Tratamente Rejuvenare. ;)

  Răspunde
 6. Cred ca se refera la un centru de infrumusetare a intregului corp si nu in ultimul rand la sanatatea intregului corp,fructele facand referire si la aspectul estetic al pielii insa si la partea de sanatate corporala si poate si mentala. Sper sa fiu pe aproape.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.