Am facut testele la centrala termica de apartament

În sensul că am pornit un pic centrala și pe partea de calorifere, nu numai pe apă caldă (care stă pornită mereu). A început să fie frig și voiam să testez dacă toată instalația e ok ca să știu dacă mă bazez pe ea la iarnă. Din fericire totul merge ok. Cel mai important e să fie gaz :) Că altfel mă trezesc că umblu după calorifere electrice cărora, bineînțeles, o să le crească prețul vertiginos pe timp de iarnă. Think about that.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Am facut testele la centrala termica de apartament”

  1. În mod normal nu are ce să pățească dacă îți pică curentul 1-2 ori pe lună, majoritatea sunt prevăzute cu sisteme de protecție și întrerup rapid gazul.
    Cât despre teste, da este ok să o testezi înainte de a intra în iarnă, majoritatea caloriferelor au aerisitoare și este recomandat să bagi puțin debit în ele înainte pentru a le aerisi.

    Răspunde
  2. Alt sfat: pune-i un UPS. La Bucureşti, datorită fluctuuaţiilor de curent mi-a ars placa de bază. Din fericire era în garanţie şi nu au fost probleme. Recomand UPS (cam 400-600 VA), pentru că dacă te prinde căderea curentului când faci duş, măcar dai săpunul jos cu apă caldă.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.