Am facut testele la centrala termica de apartament

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


În sensul că am pornit un pic centrala și pe partea de calorifere, nu numai pe apă caldă (care stă pornită mereu). A început să fie frig și voiam să testez dacă toată instalația e ok ca să știu dacă mă bazez pe ea la iarnă. Din fericire totul merge ok. Cel mai important e să fie gaz :) Că altfel mă trezesc că umblu după calorifere electrice cărora, bineînțeles, o să le crească prețul vertiginos pe timp de iarnă. Think about that.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

8 comentarii la „Am facut testele la centrala termica de apartament”

  1. Alt sfat: pune-i un UPS. La Bucureşti, datorită fluctuuaţiilor de curent mi-a ars placa de bază. Din fericire era în garanţie şi nu au fost probleme. Recomand UPS (cam 400-600 VA), pentru că dacă te prinde căderea curentului când faci duş, măcar dai săpunul jos cu apă caldă.

    Răspunde
  2. În mod normal nu are ce să pățească dacă îți pică curentul 1-2 ori pe lună, majoritatea sunt prevăzute cu sisteme de protecție și întrerup rapid gazul.
    Cât despre teste, da este ok să o testezi înainte de a intra în iarnă, majoritatea caloriferelor au aerisitoare și este recomandat să bagi puțin debit în ele înainte pentru a le aerisi.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.