Am de dat 2 bilete a câte 2 persoane la concertul Saragossa Band de la București

Pe 31 mai 2014, Saragossa Band concertează la București începând cu orele 19:30 la Sala Palatului. Dacă nu ți-ai luat bilete încă, o poți face de pe mai multe site-uri de specialitate, adică de aici, aici sau aici.

Eu am primit 4 bilete de câte o persoană pe care am să le dau cadou în calup de câte două ca să mergeți împreună cu o persoană dragă la concert dacă le câștigați. Pentru a intra în concurs trebuie să dați share pe Facebook la acest articol cu textul „Știai că vine în România Saragossa Band pe 31 mai 2014? Dă vestea mai departe!” și să-mi lăsați apoi un comentariu mai jos în care să scrieți de ce vă doriți să mergeți la concertul Saragossa Band din România. Câștigătorii vor fi aleși la sfârșitul zilei de luni, 12 mai 2014, pe baza comentariilor lăsate la acest articol. Vor fi alese cele mai sincere comentarii, adică ale persoanelor care chiar își doresc să ajungă cu drag la concertul Saragossa Band de la București. Valoarea unui bilet este de 100 lei, adică va fi undeva prin sectorul F sau G.

Saragossa Band este una dintre trupele care au marcat adolescența unor tineri din anii `70 – `80 așa că dacă aveți vârsta mea s-ar putea să nu știți de ei :) Însă cu siguranță aveți cunoștințe care s-ar bucura să câștige unul dintre cele două bilete duble, așa că dați acest articol mai departe. Iată și câteva detalii mai jos, extrase din comunicatul de presă.

Una din cele mai cunoscute trupe de muzica pop din lume va concerta in Romania, la sfarsitul lunii Mai. Toti adolescentii anilor ’70-’80 isi vor putea vedea idolii in cadrul unui concert la Sala Palatului, ce va sparge toate tiparele.

Incepe sezonul estival cu un concert electrizant pe ritmuri de samba si calypso, unde te vei putea distra, ascultand si dansand, pe versurile arhicunoscute ale hiturilor tale preferate: Soca Dance, Cecilia, La Bamba, In the Summer Time, Guantanamera, Sun of Jamaica, Cuba.

Componentii trupei nemtesti te asteapta la un concert exceptional ce are loc la Sala Mare a Salii Palatului, pe 31 mai 2014, incepand cu orele 19.30. Biletele se pot achizitiona prin intermediul site-urilor specializate.

Toti fanii trupei sunt asteptati la un spectacol unic unde muzica si dansul se vor intrepatrunde creand o atmosfera de neuitat. Atat organizatorii concertului, cat si componentii Saragossa Band sunt siguri de faptul ca acest concert va fi o experienta extraordinara pentru toti cei prezenti.

Saragossa

4 comentarii la „Am de dat 2 bilete a câte 2 persoane la concertul Saragossa Band de la București”

 1. Unul dintre formatiile preferate din tinerete., si astazi de multe ori ascult Medleyurile de aproape 30 de minute. Pisele favorite din repertoarul proprie sunt Ginger Red, sau mai nout (!) Mosquito. Cand eram tanar in somn am visat de mai multe ori ca am devenit baterisul lor.

  Răspunde
  • Din păcate concursul s-a încheiat luni așa cum am scris și în articol. Îmi pare rău, dar biletele au fost deja trimise celor doi câștigători care au comentat în timp util.

   Răspunde
 2. Imi amintesc cu drag de copilăria mea când auzeam melodiile acestui grup la posturile de radio. Sunt momente plăcute pe care muzica ni le ofera, momente ce ni le reamintim cu placere chiar si dupa trecerea timpului. Saragossa Band e una din formaţiile care au avut o rezonanta aparte in peisajul muzical al anilor 80. Ar ifi frumos sa am ocazia sa ascult live acele melodii.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.