Adu-ți aminte de acest video

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

L-am văzut cu ceva vreme în urmă și mi-am dat seama că nu l-am pus pe blog până acum. Puteți să-mi spuneți că sunt în urmă rău, dar dați-mi voie sa public acest videoclip pe blogul meu. În aceasta seară am văzut că l-a distribuit un prieten de-al meu pe Facebook și m-am uitat din nou. Am fost la fel de emoționat ca prima dată. Drept concluzie, nu e niciodată prea târziu să vezi din nou un videoclip care ți-a plăcut și te-a “atins”. Plus de asta, gândiți-vă numai că la bază e un videoclip publicitar, deci unii încă știu să facă publicitate. Se zice că e o poveste adevărată despre Doctorul Prajak Arunthong. Enjoy, twitt, +1, like share and reshare :). Da, e vorba despre videoclipul cu copilul care fură medicamente pentru mama lui și care primește un ajutor neașteptat, ca după mulți ani să…

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Adu-ți aminte de acest video”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend