A doua zi de revolutie a preturilor

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

După cum probabil ați auzit, de ieri a început revoluția prețurilor eMAG. Un fel de Black Friday de pregătire, unde găsești produse cu reduceri semnificative. Sau nu. Pentru că abia de azi se fac cumpărăturile serioase de Revoluția Prețurilor din câte știu eu. Ieri oamenii au analizat oferte, au comparat și au tras propriile concluzii legate de ce e la preț bun și ce nu. Dacă aveți ceva bani de cheltuit aruncați un ochi pe ofertele de aici. S-ar putea să găsiți un produs mult dorit la un preț bun sau vreun chilipir care v-ar fi atras mai de mult.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „A doua zi de revolutie a preturilor”

  1. E cu” sau nu”.De la o banala masina de calcat la o tableta preturile sunt mai mici pe Altex,Domo…si poti cumpara si-n rate de acolo.Nimic nu e ceea ce pare.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend