eMAG eCredit

eMAG lanseaza eCredit, sistemul propriu de rate

eMAG lansează eCredit, un sistem propriu de rate care promite simplificarea comenzilor de pe site în rate fixe. Recunosc că e un pas destul de mare pentru un magazin online. Să ai propriul sistem de rate nu-i deloc de ici de colo. Ei explică în 4 pași simpli cum funcționează mecanismul: 1. Alegi ratele care îți convin, 2. Comanzi produsul de pe eMAG, 3. Primești produsul și contractul acasă și 4. Lași curierului contractul semnat. În principiu trebuie o copie după cartea de identitate și venituri. Cam atât. În rest vine curierul la tine, iar sistemul de rate promite să fie unul cu dobândă competitivă. Mai multe detalii puteți găsi aici, iar comenzile se pot face chiar de azi. Trebuie doar să-ți faci rost de o adeverință de salariu :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • Postolachi Dumitru

  Reply Reply 24/06/2014

  eCredit exista de ceva timp si se deruleaza prin Cetelem, respectiv prin BRD

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 24/06/2014

   Acum înțeleg că a a trecut sub aripa lor odată cu relansarea sistemului (mă refer ca branding). Sunt convins că se află în spate o instituție financiar bancară sau nebancară, că nu cred că vor să se spele ei pe cap direct cu asta.

   • Postolachi Dumitru

    Reply Reply 24/06/2014

    Iulian Stanciu a si declarat public la un moment dat ca n-au de gand sa devina IFN ci vor colabora cu cineva aflat deja pe piata ca si in cazul asigurarilor.

 • Lunis

  Reply Reply 26/06/2014

  Sunt curios in ce conditii iti acorda ei acel credit, ei spun fara dobanda dar oare ei nu castiga nimic decat un produs vandut nici un procent fata de cumpararea unui produs fara rate?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 26/06/2014

   Eu n-am vazut nimic legat de treaba asta. Au spus ca e cu rata fixa si dobanda competitiva, dar nu fara dobanda.

Leave A Response

* Denotes Required Field