eMAG lanseaza eCredit, sistemul propriu de rate

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


eMAG lansează eCredit, un sistem propriu de rate care promite simplificarea comenzilor de pe site în rate fixe. Recunosc că e un pas destul de mare pentru un magazin online. Să ai propriul sistem de rate nu-i deloc de ici de colo. Ei explică în 4 pași simpli cum funcționează mecanismul: 1. Alegi ratele care îți convin, 2. Comanzi produsul de pe eMAG, 3. Primești produsul și contractul acasă și 4. Lași curierului contractul semnat. În principiu trebuie o copie după cartea de identitate și venituri. Cam atât. În rest vine curierul la tine, iar sistemul de rate promite să fie unul cu dobândă competitivă. Mai multe detalii puteți găsi aici, iar comenzile se pot face chiar de azi. Trebuie doar să-ți faci rost de o adeverință de salariu :)


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „eMAG lanseaza eCredit, sistemul propriu de rate”

  • Acum înțeleg că a a trecut sub aripa lor odată cu relansarea sistemului (mă refer ca branding). Sunt convins că se află în spate o instituție financiar bancară sau nebancară, că nu cred că vor să se spele ei pe cap direct cu asta.

   Răspunde
   • Iulian Stanciu a si declarat public la un moment dat ca n-au de gand sa devina IFN ci vor colabora cu cineva aflat deja pe piata ca si in cazul asigurarilor.

    Răspunde
 1. Sunt curios in ce conditii iti acorda ei acel credit, ei spun fara dobanda dar oare ei nu castiga nimic decat un produs vandut nici un procent fata de cumpararea unui produs fara rate?

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend