Exemplu print screen Android

Nexus 5 a primit update la Android 4.4.4

În această seară Nexus 5 tocmai a primit update la versiunea sa de Android, trecând astfel la Android KitKat 4.4.4. Există posibilitatea ca posesorii de Nexus 5 din S.U.A. să fi primit mai repede acest update, la fel cum s-a întâmplat și în cazul update-ului de la Android 4.4.2 la Android 4.4.3 când utilizatorii au primit update pe același tip de dispozitiv la 2-3 zile diferență. Eu am primit update la Nexus 5 în seara aceasta, iar versiunea 4.4.4 nu aduce modificări vizibile, aceasta rezolvând doar niște bug-uri și posibile scăpări de securitate. Am făcut și un print screen mai jos. Dacă aveți Nexus 5 sau Nexus 7 (2013) nu ezitați să căutați acest update.
Nexus 5 update 4.4.4

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • robertjumbo

  Reply Reply 24/06/2014

  Am primit si eu update pe nexus 7 (2012) acum 30 min. Dimensiunea update-ului fiind de 1,8 MB.

 • Florin

  Reply Reply 26/06/2014

  Salut. Recent am achiziționat un Nexus 5 și sunt foarte mulțumit de acesta.
  Am făcut update-ul la 4.4.4 si e ok.
  Am o întrebare: cum se pot vedea notificări in aplicații (in genul push sau cum sunt în ios)?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 26/06/2014

   Depinde de aplicație. Twitter dă notificări, Facebook dă doar pentru close friends sau persoane selectate specific de tine etc. În rest, ai notificări de update-uri, mementouri, alarme, info Google Now etc. în zona de sus – tragi (slide down) ca la iOS.

Leave A Response

* Denotes Required Field