Yoga. Între necunoscut și entuziasmul (auto)descoperirii.

Yoga este o disciplină pe cât de veche, pe atât de plină de resurse de explorat.

Toți am auzit de yoga. Și, cumva, celor mai mulți dintre noi, aceasta le este necunoscută, încă. Deseori auzi oameni spunând sau întrebându-se “Este o religie? Se închină la zei? Ce este până la urmă Yoga?” Răspunsul: Yoga este o știință spirituală. Pentru asta este nevoie de testare/experimentare. Noi, organizatorii, dar și profesorii invitați în cadrul acestui Festival, înțelegem foarte bine cui ne adresăm…ne adresăm unui public atât tânăr, cât și cu experiență în disciplina Yoga. Înțelegem că sunt anumite persoane care prezintă fie o oarecare frică, scepticism, neîncredere, fie iubire, entuziasm, deschidere sau toate la un loc.  

Yoga este o disciplină care pune în centrul învățăturilor sale sinele propriu și călătoria revelatorie către dezvăluirea lui. Totul pare să spună “Eu sunt! So ham!” Dar până la a ajunge la aceste concluzii simple dar în același timp complexe, e important să înțelegem cum funcționează mintea și cum ea poate să lucreze pentru tine sau împotriva ta. Până la a ajunge la concluzii și realizări mărețe e important să domolești fluctuațiile minții. Cu asta se ocupă Yoga, de fapt.

Mintea pentru mulți dintre noi este precum un animal sălbatic. Și precum un animal sălbatic, mintea poate să facă multe ravagii. Ce poți tu să faci? Să o domolești, să o ‘domesticești’. Cum? Cu efort și dedicație, cu entuziasm și motivație, cu o rutină continuă și neîntreruptă. Care este motivația de a avea o minte îmblânzită? A-ți alinia mintea- cu corpul – cu sufletul. A face din mintea ta, prietenul- aliatul tău. Cine poate să facă toate acestea? Doar tu!

Cu siguranță că ai nevoie de îndrumare, ai nevoie de profesori, maeștri. Dar, în definitiv, numai tu poți îmblânzi acel animal sălbatic- mintea ta.  

Când lucruri extraordinare se întâmplă la tine în oraș. Sau despre Flow Yoga Festival, 22 septembrie 2018

Festivalul de Yoga vine, așadar, ca o experiență firească în urma a ceea ce povesteam mai sus. Și nu oricum, ci cu o varietate surprinzătoare, pe care o poți înțelege cu adevărat doar dacă îți urmezi curiozitatea și o explorezi tu insuți. Vei întâlni profesori, maeștri de la care să primești îndrumarea, rețeta ta spre o minte mai calmă, spre un corp mai sănătos, spre alinierea Trup. Minte. Suflet.

Te așteptăm să (te) descoperi, să te surprinzi, SĂ FII TU în cadrul Festivalului. Pentru că da, YOGA și Flow Yoga Festival este pentru toată lumea: inițiați, începători, curioși, gravide, copii, seniori.

Despre Flow Yoga Festival sunt atât de multe de povestit. Yoga fiind o disciplină pe cât de veche, pe atât de plină de resurse de explorat.

Ce vei face concret dacă decizi să vii la festival? Vei participa la clase de yoga alături de o listă impresionantă de profesori consacrați, atât din țară, cât și din afara ei: Hatha Yoga- Mișcare. Respirație. Relaxare cu Hitesh Bhatt| Yoga pentru gravide cu Andra Geoșan, profesoara însăși gravidă| Hatha Yoga cu Kim Dunn,| Yoga sunetului cu Valeriu Apostol| sau Să ne cunoaștem mai bine cu ajutorul tehnicilor de yoga și thai masaj cu Flowrina Yoga, reprezintă doar câteva dintre clasele la care vei participa cu un bilet cu acces nelimitat.

“Un festival care trebuie BIFAT cu PARTICIP!” declară organizatorii. De ce? Iată:

  • 10 clase de yoga copii | adulți | gravide | începători | seniori. Și nu orice fel de clase, nu orice fel de profesori! Sunt profesori cu experiență, dedicați atât pe plan profesional, cât și pe plan personal
  • Seminare de yoga pentru a înțelege mai mult, ayurveda și nutriție
  • Târg de cumpărături cu diverse articole: cristale, brățări, rudrashka, haine cu specific oriental/ indian, bețișoare aromate, uleiuri esențiale, produse handmade și ayurveda, mâncare vegetariană și vegană
  • Zonă terapeutică unde poți afla și experimenta diferite terapii alternative precum: Bowen, Florile Bach, masaj Yumeiho, Shiatsu, Reiki, Theta Healing
  • Muzică și dans tradițional indian Odissi, tombolă, cadouri surpriză
  • 6 activități variate pentru copii: 2 clase de yoga, atelier de meșterit povești, ateliere de creație, desen

Activitățile de relaxare cu masaj și diverse alte terapii alternative, tatuajele henna, food corner-ul vegetarian/raw vegan, activitățile pentru copiii spre desfătarea completă a părinților, fac din ziua de 22 septembrie o adevarată zi de festival. “Promitem o experiență completă, de care vei dori să te bucuri până la final. Pentru că avem after-party cu un spectacol de muzică și dans tradițional Odissi, urmat de un workshop în cadrul căruia Iuliana Nălățan ne va învăța să dansăm. Despre toate acestea, însă, povestim pe larg pe site-ul nostru www.festivalyoga.ro” spune Florina Păduraru.

Probabil că unul dintre cele mai bune lucruri care ne-au caracterizat dintotdeauna, a fost faptul că am fost curioși. Același lucru ne îndeamnă și organizatorii festivalului: “Fiți curioși! Fiți doritori de cunoaștere și de autocunoaștere!”

Ne-a rămas un singur lucru de spus: ne vedem la festival! 

Acest Festival de Yoga nu poate exista fără voi. Împreună ridicăm vibrația! Doar împreună!!! Te rugăm să dai mai departe vestea despre Festival.

Asigura-ți locul din timp! Locurile sunt limitate.

Ai opțiunea de a plăti prin transfer Bancar, sau din locațiile: Flowrina yoga | Max Fit Coșbuc | Union Jack faleză | BonCafe (Shopping City Galati- etaj) |  One Gym (de la Ana Marin- profa de yoga)| magazin naturist Biocarmen lângă Tribunal.

Flow Yoga Festival

22 septembrie 2018, Galați

Facultatea de Inginerie, Str. Domnească, Nr. 111 (Facultatea de mecanică, vis-a-vis de Poliție)

Bilet Acces Nelimitat: 100 lei până la 14 septembrie 2018/ 150 lei după această dată 

Bilet Copii Acces Nelimitat: 20 lei până la 14 septembrie 2018/ 25 lei după această dată

Bilet Explorator, cu acces limitat: 30 lei până la 14 septembrie 2018/ 40 lei după această dată 

Informații despre program, invitați, sponsorizări, bilete: www.festivalyoga.ro

Contact: Florina Păduraru, 0740185768

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Yoga. Între necunoscut și entuziasmul (auto)descoperirii.”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.