aBeauty Clinique vine în Timișoara

Dacă ești din Timișoara sau știi pe cineva din Timișoara te rog să citești sau să-i distribui acest articol. Ideea e că binecunoscutul brand de estetică aBeauty Clinique își pregătește deschiderea celei de-a șasea clinici în Timișoara. Și își caută colaboratori.

Cine e aBeauty Clinique

Clinici aBeauty

Eu colaborez destul de strâns cu aBeauty Clinique pe partea de marketing. În primul și în primul rând trebuie să spun asta. Am avut câteva campanii cu ei și aici pe blog. Mi se pare etic să menținez conexiunea mea cu acest brand de la bun început.

Însă fiind pe blogul meu personal, pot să vă povestesc lucruri într-un mod mai colocvial. Sunt pe blogul meu personal. Deci, ce spun aici, nu are treabă cu ce declară compania despre care menționez. Sper să fie ok și pentru ei, că nu le-am trimis articolul ăsta înainte :)

În acest moment brandul aBeauty Clinique este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România. Strict pe această nișă menționată foarte specific anterior, aBeauty Clinique este pe primul loc.

O zic numerele verificabile, numărul de clinici și anii de experiență, nu eu.

Pe scurt

În acest moment au clinici în București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și… în curând în Timișoara. Aproape în fiecare an deschid cel puțin o clinică nouă pentru că pacienții și clienții lor apreciază serviciile superioare pe care le oferă.

De fapt, aici începe și povestea aBeauty Clinique. Este legată de servicii. Iar România, din punctul meu de vedere are cu adevărat nevoie de servicii mai bune. Pentru că în rest avem de toate (dacă avem și bani să ne cumpărăm de toate).

În 2011 a apărut ideea aBeauty Clinique, adică acum mai bine de 7 ani.

În 2012 a apărut prima clinică în Galați, în 2014 a doua clinică în Brașov (la Munte) și un pic mai târziu tot în 2014 în Constanța (la Mare). În 2015 s-a născut clinica din București, iar în 2017 clinica din Iași. În 2018 va fi Timișoara.

Un fel de 5 clinici x 6 ani de experiență. Nimeni în România nu a adunat așa rapid atâta experiență în această nișă. Așa că au lansat sloganul Garanția Calității în Estetică.

Puteți afla mai multe despre asta pe site-ul lor, www.aBeauty.ro.

Cum a pornit totul

În 2012 România abia își revenea din criza economică care a debutat la noi în 2009 (pentru că în 2008 debuta la americani și la noi era încă bine).

În acel an aBeauty Clinique a debutat cu prima clinică. În Galați. A fost un boom absolut în piața de estetică pentru că nu făceau rabat de la nimic pentru a oferi calitate.

Ca să vă dau un exemplu, când nimeni nu folosea mănuși pentru proceduri simple, cosmetice, aBeauty folosea. Când nimeni nu folosea măști pentru proceduri simple, cosmetice, aBeauty folosea. Când nimeni nu desigila substanțele de lucru la tratamente în fața ta, aBeauty o făcea. Când nimeni nu îți arăta data de expirare a substanței care urma să îți fie aplicată, aBeauty o făcea. Când cineva făcea ce nu voiai, aBeauty o făcea corect.

Ați înțeles ideea.

Însă ceea ce nu s-a văzut a fost furtuna care s-a creat în acest domeniu.

Furtună care a dus la creșterea serviciilor în acest domeniu peste tot. La urma urmei nu toată lumea merge la aBeauty sau nu își permite să meargă la aBeauty (pentru că e un brand premium = nu au nici cele mai mici prețuri).

Însă piața a început să reacționeze la ceea ce făcea aBeauty. La standardele pe care le impunea. Pentru că aBeauty Clinique a început să impună standarde în acest domeniu și au declarat acest lucru și în misiunea companiei.

Este imposibil să ai clienți de peste tot atâta vreme cât nu ai clinici peste tot. Însă, ca brand, poți influența piața astfel încât însăși concurența aBeauty să se străduiască să ofere servicii mai bune în acest domeniu.

Și, per total, chiar dacă oamenii nu au mers la aBeauty pentru că nu erau în orașe unde aBeauty avea clinici, au început să ceară servicii mai bune de la clinicile în care mergeau.

Ca să vă dau un exemplu, iată un articol care merită citit despre injectările cu acid hialuronic pe care l-am scris pe blogul meu în urma informațiilor obținute din această industrie. O să vă minunați despre ce citiți acolo și despre ce se întâmplă.

Ce oferă aBeauty Clinique

Pentru că m-am lungit în explicații o să vă zic generic:

  • Tratamente faciale de întinerire și tratare a anumitor probleme dermatologice
  • Tratamente corporale de slăbire și anticelulită (criolipoliză, radiofrecvență)
  • Tratamente pentru vase capilare (vene spider, venectazii, telangiectazii)
  • Injectări estetice (mărire buze, eliminare riduri, toxină botulinică etc.)
  • Tratamente dermatologice papiloame, angioame sau puncte albe Milia
  • Epilare definitivă și fotoregenerare
  • Produse dermatocosmetice profesionale și personalizate pe loc

Concluzie

Dacă ești din Timișoara și ești de obicei client pentru astfel de tratamente, merită să faci upgrade și să mergi la aBeauty Clinique când se va deschide acolo. Intră aici și înscrie-te pentru o super tombolă și pentru super ofertele de deschidere.

Au avut o ofertă de deschidere similară și în Iași anul trecut și am auzit că există clienți existenți cărora le pare rău că nu au prins-o la momentul potrivit. Go for it!

Dacă ești din Timișoara și vrei să faci parte dintr-o super echipă, fie că ești medic, terapeut, asistentă medicală sau vrei un job de consier de estetică la recepție, citește acest anunț și dă-le un email. NIci nu-ți dai seama ce ratezi dacă nu o faci.

Cu drag,

Gabi

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „aBeauty Clinique vine în Timișoara”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.