Xiaomi Redmi Buds 3 – căști wireless de buget cu performanțe corecte

Am primit în teste de la Xiaomi România o pereche de căști Redmi Buds 3 similare cu clasicele deja Apple AirPods. Recunosc că arată destul de asemănător și de la distanță nu îți poți da seama cu ușurință dacă sunt AirPods sau alte tipuri de buds.

Am testat căștile fără să știu nimic despre ele chiar în videoclipul de mai jos de pe vlogul meu (bine, n-am cum să redau pe vlog și sunetul acestora). Mă așteptam să se audă , adică fix de cât costă o astfel de pereche de căști wifi.

Update, fix acest model este disponibil la 199 lei în România, .

Dar să știi că se aud foarte bine pentru prețul lor. Bassul e chiar ok și claritatea de asemenea. Contează foarte mult și sursa audio. Eu am abonament Apple Music, iar calitatea audio a pieselor redate este una superioară. Acest lucru ajută destul de mult.

Căștile wifi Redmi Buds 3 funcționează și cu iOS și cu Android, au microfon dual ceea ce elimină zgomotul de fundal și oferă claritate vocii în discuții, sunt rezistente la apă și la praf (în sensul cât să te prindă o ploaie și să ai timp să te adăpostești, nu să le scufunzi în apă).

Din punct de vedere autonomie au 5 ore cu o singură încărcare și 20 de ore în total. Carcasa aceea are și ea acumulator intern și se încarcă, ca mai apoi să încarce căștile complet wireless atunci când le pui în suportul ăla alb. Teoretic poți să asculți cam 20 de ore.

Practic totul variază și din experiența mea proprie de peste 2-3 ani cu căști wireless, autonomia acumulatorului scade în timp odată cu utilizarea intensă. Aspect perfect normal de altfel.

Dacă te interesează o pereche de căști wireless mai ieftine cu care să-ți faci treaba, nu ezita să arunci un ochi la videoclipul de mai jos de pe vlogul meu, să-mi lași un comentariu cu întrebările tale și neapărat să te abonezi la canalul meu de YouTube dacă nu ai făcut-o încă.

Dacă nu se încarcă videoul de mai sus, apasă aici.

2 comentarii la „Xiaomi Redmi Buds 3 – căști wireless de buget cu performanțe corecte”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.