Treasure Hunt Galați sau cum redescoperi orașul Galați la pas, alături de prieteni și familie

Am avut ocazia să particip la un Beta Testing al aplicației Treasure Hunt Galați, înainte ca aceasta să fie lansată oficial în luna decembrie în Google Play Store și Apple App Store.

Mi-a plăcut foarte mult experiența și vă voi povesti despre ce e vorba.

Ce este un Treasure Hunt

O activitate Treasure Hunt este o activitate distractivă în care obiectivul este să treci prin diverse misiuni, puzzle-uri și ghicitori pentru a găsi în final comoara sau a rezolva problema jocului.

Ca să îți face o idee, este cu același tip de puzzle-uri și ghicitori ca o activitate de tip Escape Room, numai că totul se desfășoară afară, pe distanțe mai lungi. Adică implică mai multă mișcare.

Ce este Treasure Hunt Galați

Treasure Hunt Galați este o aplicație ce se instalează pe telefonul mobil (din decembrie 2021) cu ajutorul căreia poți face mai multe vânători de comori prin Galați alături de familie și prieteni.

Scopul Treasure Hunt Galați este să-ți ofere o interacțiune mai profundă cu orașul Galați, vizitând la pas diverse locuri din oraș și aflând mai multe despre acestea.

Este o oportunitate foarte bună de a petrece timp de calitate în aer liber alături de familie și prieteni, realizând niște activități interesante și deslușind mistere captivante.

Treasure Hunt Galați este o vânătoare de comori ce îmbină mediul digital prin intermediul aplicației, cu mediul real, prin intermediul străzilor, obiectelor și clădirilor din Galați.

Ce vânători de comori sunt disponibile

TREASURE HUNT GALAȚI - Am testat aplicația cu care înveți Galațiul la pas-2

Momentan, în varianta beta noi am pornit într-o aventură de aproximativ două ore (mai mult un pic pentru că ne-am oprit o oră să luăm prânzul la un restaurant) ce se numea ”Pe urmele domnești”.

Obiectivul aventurii noastre a fost să găsim coroana ”virtuală” a lui Alexandru Ioan Cuza ce a fost furată în timp ce acesta trecea prin Galați în drumul său către Iași.

Drumul nostru a pornit de la Galați de la Elice, locație în care am pornit aplicația și am descifrat prima ghicitoare care ne-a pus în mișcare către cea mai veche Biserică din Galați.

Mai departe nu vă pot povesti ce s-a întâmplat, pentru că este ca și cum ți-aș povesti un film pe care vrei să îl vezi. Pot doar să-ți spun că nici nu știu când a trecut timpul.

Pașii ne-au purtat timp de 2 ore prin Galați, timp în care am făcut mișcare, am vizitat obiective și locuri interesante, am aflat istoria acestora și am rezolvat puzzle-uri provocatoare.

Sfat: nu ezita să te folosești de Google pentru a căuta informații sau unelte. Însă nu apăsa pe vizualizarea hărții decât dacă ai epuizat toate ideile.

Ce vânători de comori vor fi disponibile

Dezvoltatorii aplicației, adică organizația non-guvernamentală OpenHub, împreună cu Primăria Galați și Mila 80 susțin că vor fi și alte vânători de comori disponibile în aplicație după lansare, nu doar ”Pe urmele domnești”, adică vânătoarea de comori prezentată în vlogul meu de mai jos.

Dacă nu se încarcă videoclipul de mai sus, apasă aici.

Asta înseamnă că dacă vei avea 2-3 vânători de comori disponibile în aplicație pentru început, vei avea câteva weekenduri de distracție și aventură prin oraș alături de prieteni.

Eu personal abia aștept!

Cui se adresează Treasure Hunt Galați

Treasure Hunt Galați se adresează tuturor oamenilor care vor să descopere orașul Galați și să găsească ceva distractiv de făcut în Galați, indiferent dacă sunt gălățeni sau nu.

Dacă îți vine cineva în vizită în Galați (mai ales că se apropie sărbătorile), aplicația Treasure Hunt Galați este o bună oportunitate de a le prezenta orașul într-un mod interactiv și distractiv.

Sau dacă este o zi însorită și ai chef de o plimbare care să-ți golească mintea de gânduri, aceasta poate fi soluția perfectă de a-ți petrece timpul liber făcând mișcare.

Partea mișto este că poți juca cu mai mulți prieteni, puteți să vă împărțiți chiar în echipe pentru a concura unii împotriva celorlalți pentru ca la final cine pierde să facă cinste cu berea de după :)

De unde descarc aplicația Treasure Hunt Galați

Aplicația Treasure Hunt Galați poate fi descărcată de pe TreasureGalati.ro atunci când aceasta va fi disponibilă oficial în Google Play Store sau Apple App Store.

Te invit să-mi lași un comentariu pe blog sau direct la videoul de pe vlog și să-mi spui cum ți s-a părut vânătoarea de comori din Galați alături de prieteni și familie.

Happy Treasure Hunting în Galați îți doresc!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.