Working at mama și la tata. Studied at școala vieții.

Poate eu, prietenii mei, colegii mei, cunoscuții mei, oamenii din jurul meu trăim într-o altă lume. În lumea în care oamenii își completează cât de cât corect un profil al unei rețele sociale. Nu vreau să sune nașpa, dar când pe profilul tău apare working at mama și la tata sau studied at școala vieții, știi că orice persoană normală la cap te consideră ori doar prostuț, ori chiar un cocalar sau pițipoancă în toată regula, nu? Mai ales ăia la care ai depus un CV ca să te angajezi și tu ca omul, dar nu te-ai gândit niciodată că îți vor verifica profilurile de pe rețelele de socializare. Politically correct sau nu, ei o fac. Așa că nu te plânge că în România e de rahat și mai degrabă te apuci de o carieră de șmecher, decât să tot cauți să te angajezi. Pentru că trebuie să fii atent la detalii pe internet, mai ales pe profilurile sociale în care ești ușor de identificat, asta în cazul în care nu ți-ai pus o poză cu copilul la profil și nu cu tine (stați, nu dați cu pietre că și eu am copil și am pus o grămadă de poze cu el pe Facebook, încă pun și voi mai pune, dar nu mi-am schimbat poza de profil cu poza copilului – de asta se și numește poză de profil, ca să fie o poză cu tine – common).

9 comentarii la „Working at mama și la tata. Studied at școala vieții.”

 1. Subscriu si eu la cele scrise de tine in articolul de mai sus ! Sunt de aceeasi parere! Poza de profil sa fie cu tine, nu cu copilul, cu catelul, un artist sau o artista cunoscuta…si tot asa ! Si da, conteaza cum este completat profilul pe Facebook. :)

  Răspunde
 2. Cea mai tare si mai tare este in schimb adresa de email de genul smeker4u_gabytza@yahoo.com Culmea este ca acesti oameni isi fac astfel de adrese de email cand sunt mici(cel putin asa este cazul meu) iar cand cresc mai mari pur si simplu nu pot renunta la acel id. Mental nu pot renunta…

  Răspunde
 3. Trebuie tinut cont ca numarul firmelor care se documenteaza asa de bine este relativ mic. Dar totodata este necesar sa nu uitam ca micile detalii conteaza foarte mult :)

  :

  Răspunde
  • Dacă ar fi să mă oftic și eu așa tare când mi le zici direct… ne dădeam de mult unfriend :). Așa că, 2 oameni pot fi prieteni chiar dacă au opinii diferite, nu ;)?

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.