WhatsApp Channels: Tot ce trebuie să știi

WhatsApp Channels a fost lansat recent și în România și promite să schimbe modul în care interacționăm cu celebritățile, echipele sportive și creatorii noștri preferați. Dar ce sunt, de fapt, aceste canale și cum funcționează ele? Hai să aflăm!

Apropo, înscrie-te și la mine pe WhatsApp aici. Postez aproape zilnic chestii sau informații utile legate de tehnologie, educație financiară, marketing, dezvoltare personală și lifestyle. E ca o pastilă zilnică cu idei :)

Ce sunt WhatsApp Channels?

WhatsApp Channels sunt unelte de difuzare într-un singur sens, prin care adminii pot trimite text, fotografii, videoclipuri, stickere și sondaje. Aceste canale apar într-o nouă filă numită “Updates” pe WhatsApp, separată de conversațiile tale obișnuite.

Cum te poți alătura?

Pentru a te alătura unui canal, tot ce trebuie să faci este să mergi la fila “Updates” din aplicația WhatsApp și să alegi canalele pe care vrei să le urmărești. Canalele sunt filtrate automat în funcție de țara ta, așa că vei vedea cele mai relevante pentru tine.

Funcții cheie

  • Director îmbunătățit: Poți căuta canale pe care vrei să le urmărești.
  • Reacții: Poți folosi emoji-uri pentru a da feedback.
  • Redirecționare: Când trimiți un update în chat-uri sau grupuri, acesta va include un link înapoi la canal.

Confidențialitate

WhatsApp pune accent mare pe confidențialitate. Urmărirea unui canal nu va dezvălui numărul tău de telefon adminului sau altor urmăritori. De asemenea, istoricul canalului este stocat doar pentru 30 de zile.

Cu alte cuvinte, nu e la fel ca pe grupurile de WhatsApp unde fiecare se vede pe fiecare.

Liniște

În plus, ori de câte ori se postează ceva pe canalul de WhatsApp, notificările sunt livrate în liniște, adică pe implicit mute. Tu decizi dacă vrei să le scoți de pe mute, ca să fii notificat ori de câte ori se publică ceva pe anumite canale.

Concluzie

WhatsApp Channels

WhatsApp Channels reprezintă un pas important în evoluția comunicării online. Este un mod excelent de a rămâne la curent cu actualizările care contează pentru tine, fără a compromite confidențialitatea.

Iar dacă îți place zona de beauty, health și skincare, îți recomand canalul acesta de pe WhatsApp.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.