Să vă uitați la Flavours of România pe Netflix, că e super tare

Băi, vă spun: avem o țară mișto, mișto rău de tot! Și sunt convins că indiferent cât ați călătorit în România de-a lungul timpului, nu aveți cum să știți de absolut toate chestiile prezentate în documentarul Flavours of România de pe Netflix.

Charlie Ottley, regizorul britanic care ne-a captivat cu primul sezon al serialului său de succes, revine în forță cu un al doilea sezon, la fel de impresionant ca și primul. Dacă vă amintiți, primul sezon a fost show-ul TV cel mai urmărit în România în anul 2020.

Acest serial nu este doar un spectacol vizual, ci și o adevărată oază de informații despre România. Ne prezintă locuri minunate pe care nici noi, localnicii, nu le cunoșteam, mai ales din județe mai puțin cunoscute. Dar nu se oprește aici. Serialul ne duce într-o călătorie culinară, explorând mâncăruri tradiționale, povești locale și meșteșuguri vechi.

Și da, poate că România este considerată a fi în urmă cu câteva decenii față de Vest, dar tocmai acest lucru atrage personalități precum Prințul Charles să descopere frumusețile și tradițiile noastre.

Așadar, acest serial este mai mult decât un show TV; este o invitație de a redescoperi România în toată splendoarea ei. Iar dacă ați ratat sezonul 1, le puteți vedea pe ambele aici, pe Netflix.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.