Vreau să-mi iau maşină de spălat vase

Nu-mi vine să cred câte vase se pot strânge la spălat doar de la două persoane. Parcă se strâng mai multe decât am în realitate.

De mult zic că o să-mi iau o maşină de spălat vase, dar tot am amânat momentul şi nu a fost bine deloc. Sunt convins că mai sunt şi alţii ca mine care tot amână achiziţia unei maşini de spălat vase şi cel puţin de două ori pe lună regretă că nu au făcut-o până acum :).

Căutând pe eMAG, am găsit modelul pe care mi-l voi comanda cel mai probabil. Este vorba despre o maşină de spălat vase normală, neîncorporabilă, pentru că mobila din bucătărie e deja gata şi e mult prea târziu ca să cumpăr o maşină de spălat vase încorporabilă.

Pentru că bugetul nu-mi permite, am făcut filtru pe maşini de spălat vase sub 1.500 lei şi am ales masina de spalat vase Whirlpool ADP750IX, 9 seturi, A, LCD, Inox.

masina de spalat vase

Cu toate că m-am gândit iniţial la ceva cu 12 seturi, am zis că pentru o familie formată din 3 persoane dintre care unul are sub un 1 anişor :) este suficientă şi o maşină de spălat vase cu 6 seturi. De aceea am ales una cu 9 seturi :). Ca să împac şi capra şi varza. 9 seturi înseamnă 9 farfurii, 9 pahare, 9 etc. Câte 9 buc. din fiecare set de lucruri pe care le poţi spăla la maşina de spălat vase.

Am ales acest model şi datorită culorii care se potriveşte cu restul electrocasnicelor mele. Albul ar fi făcut notă discordantă. În plus, e singura maşină decentă de spălat vase cu această culoare care să se încadreze şi la un preţ mai mic, adică sub 1.500 lei.

Merită o maşină de spălat vase?

Eu zic că da. De asta îmi cumpăr. Timpul este o resursă foarte preţioasă care spre deosebire de alte resurse, nu poate fi recuperată.

Pe lângă timp economisit şi comoditate, o maşină de spălat vase dezinfectează vasele mult mai bine, pentru că apa cu care sunt spălate se va încălzi la o temperatură atât de mare încât nu ai suporta-o pe mâini dacă ai spăla vasele normal. Cu cât e mai fierbinte apa, cu atât se curăţa mai bine.

Eu am să-mi fac viaţa mai uşoară în 2013 cu o maşină de spălat vase, dacă soţia nu va insista atât de tare să schimbam maşina de spălat rufe :) care eu consider că e încă foarte ok :D.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Vreau să-mi iau maşină de spălat vase”

  1. Din punctul meu de vedere pentru o familie normala (2 soti + ceva kinderi) este mai mult un moft pentru ca este inutil sa cumperi asa ceva pentru 4 farfuri si ceva tacamuri care iti raman dupa o masa. Asa ceva ar merita in cazul unei familii mult mai numeroase sau in cazul unei pensiuni … in rest … in afara de moft eu unul nu ii vad utilitatea practica din motivele de mai sus.

    Răspunde
  2. Este cea mai buna investiție în bucătărie. Eu am fost obligat sa achiziționez o mașină de spălat vase în 2008, deoarece soția mea are probleme cu coloana vertebrala și abia născuse. Eu trebuia sa merg la serviciu nu puteam să o ajut prea mult.
    Imaginati- va cum ar fi dacă nu ar exista mașina de spălat haine, este același lucru și cu masina de spălat vase. Vreau să vă spun că nu veți reuși sa spălati vasele așa de bine niciodată cu mana dar, mai ales timpul pe care

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.