Voi mai mergeți anul ăsta în concediu în Bulgaria?

Eu în ultimii trei ani am fost la bulgari la Mare și nu mi-a părut rău deloc. Anul acesta încă sunt indecis dacă vă vine să credeți. E încă soare afară și eu nu știu exact ce voi face în concediul de vară. Afară din țară s-ar putea să nu ies (cel puțin nu cu avionul), iar în România pendulez între zona Jupiter – Cap Aurora și Sulina (poate chiar amândouă).

Însă, nu știu dacă ați observat sau nu, ofertele pentru mers la Mare în Bulgaria încă sunt bune. Eu căutând informații am dat peste câteva aspecte utile pe Olextur. De exemplu, toată lumea știe că cele mai bune oferte pentru achiziționarea din timp a sejururilor în Bulgaria se fac undeva prin luna ianuarie, când sunt cele mai mari discounturi.

Nu e chiar așa. Se pare că și acum pe final de aprilie sau început de iunie există oferte bune pentru mers la Mare în Bulgaria. De exemplu, sunt hoteluri la bulgari în Albena sau în Nisipurile de Aur unde găsești încă prețuri speciale. Sau oferte de genul celor din Sunny Beach unde dacă plătești sejurruri la Mare de 7 nopți, primeștu dublu, adică 14 nopți.

În cazul în care cauți un sejur în Bulgaria eu zic să te uiți rapid pe oferte și să iei decizii pentru că se vor epuiza rapid. Plus că în continuare mersul la Mare la bulgari pare mai ieftin.

O altă chestie care îmi place mie la Mare la bulgari este prezența lanțurilor internaționale pe plajele respective. După cum probabil știți sunt preponderent investiții nemțești acolo și pe alocuri chiar rusești.

Astfel, veți găsi prin stațiunile din Bulgaria lanțuri hoteliere precum Sol Melia (6 hoteluri), Primasol (7 hoteluri), Iberostar (1 hotel), Barcelo (un hotel) sau RIU (4 hoteluri). Aceste lanțuri hoteliere se regăsesc de exemplu și în alte țări, unele chiar un pic mai exotice, precum Mexic, Republica Dominicană, Cuba sau Insulele Capului verde. Eu personal am stat acum doi ani la un hotel Primasol în Obzor și a fost foarte ok. All inclusive ca peste tot. Mâncare bună. Băutură mai puțin ”concentrată” ca să zic așa. Dar overall ok. Însă cel mai mult îmi place la hotelurile din Bulgaria politica pentru copii.

Fie că beneficiezi de early booking Bulgaria sau nu, fiecare copil până în 12 ani primește un pat suplimentar gratuit. De asemenea, nu plătește pentru serviciile all inclusive dacă părinții au optat pentru un astfel de pachet all inclusive. Ca să nu mai zic de piscinele speciale pentru copii, locurile de joacă, programele artistice etc. Anyway, chiar dacă eu anul ăsta s-ar putea să stau în țară asta nu înseamnă că s-ar putea să nu dau o tură pe la finele lui august pe la ”Nisipuri”.

All Inclusive Bulgaria

2 comentarii la „Voi mai mergeți anul ăsta în concediu în Bulgaria?”

  1. Eu anul trecut am fost in Creta.Am zis sa mai schimb Turcia cu Grecia. Hotel dragut de 4 stele, dar cam departe de mare, vreo 400 de metri de plaja asa cam in fiecare zi ramaneam la piscina. Anul asta nu stiu ce sa fac. Parca as mai merge si la noi la Mamaia, nu de alta dar nici nu mai stiu cum arata. Nu am mai fost demult.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.