Au violat-o și apoi i-au scos ochii.

Inițial am vrut să dau un titlu gen ”Fiecare țară are Vasluiul ei”. După care mi-am dat seama că nu ar fi drept. M-a oripilat o chestie și de asta scriu despre ea. În Argentina o familie de creștini a chemat un pastor care a hotărât că o tânără este posedată de diavol. Și în ritualul de exorcizare au hotărât că fata trebuie să sufere ca să scape de blestem. Așa că, sub îndrumarea pastorului fata a fost violată de mai mulți băieți, iar la final sora ei i-a scos ochii cu un cuțit. În acest moment victima se zbate între viață și moarte. Iată că în numele religiei se întâmplă chestii grotești peste tot. Îmi pare rău dacă v-am stricat ziua cu articolul ăsta, dar nu puteam trece nepăsător. Detalii aici. Eu sunt oripilat :(Fata scos ochi Argentina

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Au violat-o și apoi i-au scos ochii.”

 1. Nimic nu are legatura cu religia.Numele religie,este folosit in cautarea unei explicatii.Actul si executia conform celor descrise,se incadreaza in orice,doar in religie NU.Baza actului barbar,isi are sursa in credinta.Credinta este cea gresita,nu religia.Acele brute sufera de lipsuri acute :inteligenta,logica,ratiune,etc.La baza se gaseste lipsa culturii,educatiei,prin care se inlatura obscuritatea si ignoranta.

  Răspunde
 2. Se face o confuzie grava pentru ca nu exista pastor la crestini. Pastorii sunt la anumite secte religioase. Au fost secte de-a lungul timpului care s-au otravit in masa, sau au facut tot felul de practici sataniste. Plus de asta nu poti sa spui ca astfel de oribilitati se fac in numele religiei ci in numele nebuniei. O religie ar trebui sa presupuna iubire si fara a face rau cuiva indiferent de imprejurari. Nu exista nicaieri taina exorcizarii, ci exista cel mult rugaciunile Sf. Vasile cel Mare care se fac de catre anumiti preoti calugari cu har, si nici vorba de tortura fizica. De regula lumea ajunge pe mana sectelor tocmai din lipsa credintei, a naivitatii, sau din dorinta de a face bani.

  Răspunde
 3. Salut. Nu scrie in acel articol nu anume vor fi pedepsite animalele responsabile de fapta asta (violatorii, proasta de sorsa, teniile de parinti). Eu sunt curios cum anume au ajuns la concluzia ca fata e posedata si nu ei .
  Personal nu i-as inchide. Nu se merita sa fie tinuti in viata din bani publici. Ar trebui executati. Si ei si restul de jigodii fanatice si fataliste crestine.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.