Polițistul din București a murit :(

Sunt șofer. Am fost oprit în trafic. Nu știu alții cum sunt, dar eu am fost mereu oprit pe bună dreptate de Poliția Rutieră. Chiar dacă aș vrea să fiu cârcotaș, nu pot. Nu am de ce.

În plus, cei care m-au oprit s-au comportat mereu super ok chiar dacă mi-am primit binemeritata amendă de viteză. Că la altele nu am avut de ce să fiu oprit. Eu sunt genul de om care nu se urcă la volan nici dacă a băut cu o seară înainte.

Consider că alcoolul la volan este cea mai nasoală chestie ever. Chiar dacă simți că poți conduce. Gândește-te la asta. Gheorghe Ionescu este polițistul de la rutieră numit ”Dulăul”. Era foarte cunoscut pentru faptul că prindea bețivi și nu-i ierta niciodată. Puteți să mă înjurați. Dar bine le făcea. A fost lovit intenționat de un șofer băut. Că este un turc sau un român contează mai puțin. Faptele sunt aceleași. Un om a murit lovit de un om beat la volan.

Mi se pare trist. Foarte trist. Mai mult, omul a murit la datorie. Era pe stradă și își făcea datoria față de cetățeni. Prindea bețivi. Din păcate un bețiv i-a fost fatal.

Mai multe detalii despre caz găsiți aici. Revenind la subiect, oameni buni, alcoolul la volan nu e bun deloc. Și îmi pare rău că încă există oameni care se urcă la volan după ce au băut câteva beri. Eu personal aș face razii și în timpul săptămânii, la orice oră din zi.

Eram odată în Galați și conduceam pe o stradă cunoscută, în miezul zilei. Am evitat un taxi care se băgase aiurea și o groapă. În dreapta mea era cineva cu cu un Opel break cu numere de Bulgaria care voia să mă depășească. Era să intru în el. Vina mea, recunosc (încercam să evit un taxi care se băgase aiurea și o groapă). La semafor omul lasă geamul jos. Las și eu geamul jos ca să îmi cer scuze dacă l-am încurcat. Mi-a zis că n-are nici asigurare și că a băut și câteva beri. Cică mă bătea dacă se întâmpla ceva. Mi-am cerut scuze încă odată și am mers mai departe. Totuși, omul îmi recunoscuse că era băut în miezul zilei. WTF? Revenind: sincere condoleanțe familiei polițistului.Gheorghe Ionescu

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Polițistul din București a murit :(”

  1. Dupa ce il vor scoate pe politist erou national si il vor pune alaturi de Ecaterina Teodoroiu ,poate se va uita cineva mai atent pe inregistrarea incidentului si va observa ca politistul a incercat sa opreasca masina turcului acela cretin cu propriul sau corp.Cati neuroni trebuie sa-ti lipseasca sa te duci drept spre masina care circula cu viteza,in conditiile in care habar nu ai ce scelerat se afla la volan,stiind dealtfel ca soferul beat a mai “ignorat”un filtru al politiei cu putin timp inainte.
    L-as cataloga pe politist,mai degraba nepregatit din punct de vedere profesional decat victima.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.