Mai vreți polițiști ca în America?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏


Îmi place că la anumite faze pe care le fac unii cocalari sar unii cu treaba aia: vrem polițiști ca în America! Să scoată pistolul și să-i rezolve pe bulangii, că aia merită. Ei bine, dragii mei, credeți-mă că nu vreți polițiști ca în America. Da, știu, sunt unii care chiar ar merita niște gloanțe, dar viața unui om nu e chiar așa simplă. Și din punctul meu de vedere nu merită să fie luată așa ușor. Vă las un video cu mai multe situații din America. Atenție, veți vedea oameni omorâți de polițiști americani. Până una, alta, ne plângem că trăim în Romania. Dar conform ultimelor statistici în România (cu tot cu Vaslui, da, cârcotașilor) rata de crime (adică omorât oameni) e în continuare mai mică decât în țărilie nordice (unde lumea zice că e cel mai bine de trăit). Hai să nu ne mai plângem așa tare. Că o ducem bine în sensul ăsta.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend