A fost Goo 1

Goo 1 (Galați online, offline) a avut loc joi seară în Daily Pub. A fost o întâlnire chill în care ne-am prezentat, am băut mai multe beri și am mai vorbit una, alta.

Cred că am fost în total vreo 25 de persoane, pentru că lunga masă la care ne aflam era plină. Nasol e că atunci când stau 25 de persoane la aceeași masă nu apuci să relaționezi cu fiecare atât cât ți-ai dori.

Sunt convins că nu avea nimeni așteptări de la această primă ediție. E bine totuși că ne-am mai văzut și la față cu ocazia asta și am mai apucat să povestim prin ce proiecte ne aflăm. Ba mai mult, cred că s-au născut și ceva idei interesante pe la masă. Chiar sper ca cei care au făcut schimb de date de contact să colaboreze. Pentru că sunt multe lucruri de făcut pe partea de online în orașul nostru. Acum să se și concretizeze, să nu rămână la stadiul de discuție.

Mă așteptam să văd la masă mai mulți oameni din gașca veche, dar evenimentul a fost organizat foarte din scurt și unii probabil nici nu au apucat să afle de el.

Nici ziua de joi nu a fost foarte prielnică având în vedere că a doua zi mulți oameni mergeau la muncă. Dar la edițiile viitoare va fi mai bine. Pasul următor este să adaug pe toată lumea în lista de participanți și să le trimit mai apoi un mail cu lista de participanți.

După aceea vom aștepta sugestii legate de următoarele evenimente Goo, unde vrem să reluăm partea de public speaking pe subiecte concrete, cerute de public. Eu aș avea ceva materiale pregătite dacă se dorește. Iar în rest cred că putem găsi destul de mulți speakeri care să vorbească despre subiecte legate de internet precum internet marketing, securitate, mituri de îmbogățire etc. Până atunci vă rog să vă gândiți cum vedeți voi ediția 2 Goo și eventual să lăsați un comentariu la acest articol.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „A fost Goo 1”

  1. Felicitari si din partea mea pentru initiativa atat tie, Gabriel cat si Georgianei. Eu ma bucur ca am reusit sa va cunosc, cel putin vizual pe o mare parte si sunt entuziasmata in privinta unei revederi. In ceea ce priveste organizarea sunt pentru a ne vedea acolo unde se simte lumea bine, relaxata si pregatita de creatie si/ sau sharing. In ceea ce priveste meniul de topics-uri cred ca pe mine ma va interesa orice legat de subiect datorita vastei (not) cunostinte :)

    Răspunde
  2. Felicitari ! Chiar a fost o experienta foarte interesanta, am cunoscut oameni noi, am schimbat pareri, experiente, am invatat toti cate ceva (zic eu). Cat despre “lipsa de organizare” (in sensul de a nu avea un plan prestabilit legat de directia in care se indreapta discutiile), nu stiu ce sa zic, mie unul mi-a placut si sper sa pastrezi (pe langa partea organizata din editia 2) si o sesiune de relationare complet dezorganizata ca se pot naste niste chestii foarte misto asa. asta e si motivul pentru care sincer as prefera sa fie tinute tot in locuri publice unde oamenii sa se simta bine la o bere, suc, etc. (preferabil intr-un loc mai putin galagios si cu mese asezate mai compact)…dar nu intr-un mediu business, cu oameni la cravata si locuri care amintesc de sali de conferinta.

    M-am intins prea mult cu comentariul asta :)) . Gata, am zis ce aveam de zis. Felicitari Gabriel, inca odata, si Big Up pentru initiativa ! :D

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.