Despre crearea unui magazin online cu Shopify

[Video] Despre realizarea unui magazin online cu Shopify

În acest video voi vorbi despre crearea unui magazin online cu Shopify. Pentru a descuraja eventualele polemici, menționez încă odată că nu susțin că Shopify e cea mai bună platformă pentru a realiza un magazin pe internet. Shopify este doar o opțiune din multitudinea de opțiuni disponibile pe piață. Scuzați greșelile gramaticale și accentul de moldovean :), dar am vrut să iasă un video cât mai natural. Ca și cum am sta la o bere, unde se întâmplă uneori să ți se mai împleticească limba în gură :). Linkul pentru cele 2 săptămâni de perioadă trial se află aici: https://www.gabrielursan.ro/go/shopify

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Ion

  Reply Reply 04/10/2017

  Buna ziua

  Mă numesc Ion, am privit video despre Shopify pe Youtube si aș fi recunoscator dacă mi-ati raspunde la cateva intrebari, si anume despre metoda de plata, Dvs ați specificat să alegem mobilPay, insă pe sait la Shopify ei nu apar in lista, cum aș putea să adaug ?
  Și cand creez cont pe mobilPay, ei îmi cer detaliile companiei, care evident nu le am, e necesar să deschid și un SRL ? Luând în considerare că vreau să fac dropshipping doar pe Shopify.

  Vă multumesc anticipat.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 05/10/2017

   Dacă vreți să faceți dropshipping eu recomand o firmă pentru că altfel nu vă puteți face cont la nici un procesator de plăți. Ca să primiți plăți cu cardul, indiferent că alegeți un procesator din România sau din afară, vă vor cere datele firmei. Practic, primiți niște bani pentru ca faceți comerț cu ceva – nici cel care procesează plata și nici cel care vă este client nu are de unde să știe că în spate există un sistem de dropshipping.

 • Ion

  Reply Reply 15/10/2017

  Cum setez mobilpay cu shopify ? Pe Shopify nu avem așa optiune in lista aia.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 15/10/2017

   După ce semnezi cu ei, îți dau cei de la MobilPay un link care activează opțiunea.

Leave A Response

* Denotes Required Field