Ce case de de pariuri dispun de aplicatie pentru mobil

Daca pe vremuri casele de pariuri nici nu se gandeau sa ofere o aplicatie pe mobil, gandindu-se ca pentru toata lumea este mai comod sa parieze din fata desktopului, iata ca acum majoritatea a dezvoltat o astfel de aplicatie.

Este adevarat, in acea perioada telefoanele mobile erau mult mai putin folosite. Acum fac parte insa din viata noastra, fiindu-ne tot mai greu sa ne dezlipim de ele. Drept urmare, casele de pariuri au trebuit sa se adapteze noilor tehnologii, multe dintre ele creand o aplicatie pentru pariuri sportive pe mobil.

Astfel, pentru a accesa casa online nu mai este nevoie sa deschidem Internetul si sa scriem numele site-ului. Odata instalata aplicatia trebuie doar sa o selectam de pe ecranul telefonului, fara a ne complica intrand pe net. Sigur, pentru a utiliza aplicatia trebuie sa avem acces la Internet pe telefonul mobil.

Zece agentii de pariuri dispun de aplicatii pentru mobil

Aproape toate din cele 10 case de pariuri care prezinta aplicatie pentru mobil o au disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android. Nu te ingrijora, aplicatia este gratuita, putand fi descarcata direct de pe site-ul casei de pariuri si/sau de pe  App Store (iTunes). Sigur, unele aplicatii sunt mai performante ca altele, in sensul in care beneficiaza de o viteza de navigare mai mare.

In general, aplicatii performante de mobil gasesti la casele de pariuri de top. Pentru a descoperi care sunt acestea nu trebuie decat sa accesezi site-ul Intelbet. Aici vei putea observa casele online ce au dezvoltat o aplicatie pentru mobil, insa si pe cele ce beneficiaza de o oferta bogata de pariuri atat pre-live, cat si live. Aceste clasamente ale agentiilor online le gasesti in stanga site-ului.

In fiecare dintre sectiuni vei observa un buton denumit “Detalii”, aflat in dreptul fiecarei case de pariuri. Accesandu-l vei descoperi recenzia acelei case, o recenzie in care sunt incluse informatii despre cote, oferta de pariuri, dar si 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale respectivei case de pariuri, care  te vor face sa alegi mai usor la care sa te inregistrezi.

Reclamand o casa de pariuri ai sanse mari ca problema sa fie rezolvata in favoarea ta

Pe pagina recenziei se afla unul langa altul in partea de sus butoanele “Adauga feedback’’ si “Adauga o reclamatie”. La ‘’Adauga feedback” iti poti spune parerea ta despre respectiva casa de pariuri, scotand in evidenta punctele tari, insa si pe cele slabe. Daca accesezi butonul “Adauga o reclamatie” inseamna ca intampini o problema legata de contul tau la acea casa de pariuri.

Pentru a semnala problema este necesar sa o descrii cat mai amanuntit, insa si sa specifici numele de utilizator sau adresa de mail cu care te-ai inregistrat la casa de pariuri. De asemenea, un print screen din care sa rezulte problema avuta ar fi foarte util.

Nu in ultimul rand, la https://intelbet.ro vei gasi doua concursuri de pronosticuri: unul lunar si unul pentru fiecare etapa de Liga I. In vederea celui lunar, pentru a participa nu este nevoie sa argumentezi pontul ales, ci doar sa alegi daca ponturile tipsterilor vor fi castigatoare sau nu.

Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania.

Pentru fiecare pronostic castigat de tine vei primi un punct in clasament, iar pentru unul gresit ti se va scadea un punct. La sfarsitul lunii primii 8 clasati vor imparti premii totale de 800 RON.

Nici ponturile de la concursul ce priveste Liga I nu trebuie argumentate. Aici nu trebuie decat sa anticipezi scorul  corect al unui meci de fotbal, primind 3 puncte pentru un scor corect, doua puncte pentru rezultat final (1X2) corect si anticiparea diferentei de goluri si un punct pentru anticiparea rezultatului final. La sfarsitul unei runde, primii 5 cu punctajul cel mai mare vor imparti un premiu total de 150 RON.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Intelbet

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.