[Video] Cum a fost la tratamentul facial Intraceuticals la aBeauty Constanța

În acest articol am pus un video cu tratamentul facial Intraceuticals realizat la aBeauty clinique Constanța. De menționat că acest tratament este disponibil în orice clinică aBeauty din țară, precum aBeauty București, aBeauty Galați sau aBeauty Brașov. Voi posta videoclipul imediat, dar înainte de asta cred că ar trebui să vă spun esențialul în articol pentru că s-ar putea să nu aveți timp să urmăriți videoclipul până la capăt sau să nu aveți posibilitatea să-l urmăriți cu sunet.

Știu că videoclipul putea fi realizat mai bine, dar e primul din seria vlogului. Au mai fost bâlbâieli, au mai fost incoerențe din partea mea, dar asta probabil că arată și că totul a fost făcut pe bune. La urma urmei oamenii vor să vadă o astfel de experiență reală. Promit că mă voi îmbunătăți și că voi veni și cu alte subiecte pe vlog (tehnologie, păreri etc.).

Pe scurt, Intraceuticals este un tratament facial bazat pe oxigen hiperbaric. Dar nu oxigenul hiperbaric e cuiul lui Pepelea, ci substanța Intraceuticals care conține o formulă unică și specială de acid hialuronic combinat cu vitamine, antioxidați și alte substanțe nutritive. Oxigenul hiperbaric e practic seringa invizibilă și nedureroasă care introduce substanța în profunzimea dermului. Spre deosebire de creme sau alte tratamente faciale, Intraceuticals hidratează din interior către exterior, asigurând rezultate sutenabile pe termen lung pacienților. Un fel de substitut pentru injectări. Iată și videoclipul mai jos.

Eu momentan am început să lucrez la vlog folosind un iPhone 6S și aplicația iMovie. Tot ce vedeți mai sus a fost filmat, editat în timp real și publicat de pe un iPhone. Chiar mă gândesc să mă ocup mai serios de treaba asta, să investesc în niște accesorii și să fac videoclipuri de calitate mai bună. Am eu un pitic pe creier să fac un vlog doar folosind un iPhone.

Cât despre tratamentul facial Intraceuticals, exact cum spuneam și la finalul videoclipului, nu știu cât de bine se poate vedea efectul, dar eu l-am simțit (de fapt, încă îl simt). Recunosc, nu e prima dată când fac Intraceuticals și nici prima dată când interacționez cu aBeauty, eu ocupându-mă de partea de marketing online pentru ei. Însă videoclipul a fost realizat astfel încât fiecare persoană interesată să îl considere util. Și după cum se observă, treaba a fost naturală și i-am dat înainte chiar dacă m-am bâlbâit sau m-am repetat. Chiar dacă nu sunteți împătimiți ai domeniului, aș aprecia un like la video, măcar pentru strădanie :).

În rest, Intraceuticals este un tratament facial premium, incomparabil cu alte tipuri de tratamente similare. Nu degeaba și-l fac vedete precum Madonna, Justin Tiberlake, Eva Longoria etc. Nu și-l permite oricine (nu costă chiar cât o cutie de cremă de gălbenele între noi fie vorba), dar cine și-l permite să și-l facă, pentru că își va da seama mai târziu ce decizie bună a luat. Mai multe detalii despre Intraceuticals sau alte tratamente cosmetice puteți afla aici. De asemenea, indiferent de buget sau nevoi, merită să programați aici măcar o discuție gratuită cu un specialist aBeauty. Nu aveți nimic de pierdut, iar cafeaua din partea casei este excelentă :).

aBeauty clinique Constanta
Mulțumesc pentru găzduire fetelor!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „[Video] Cum a fost la tratamentul facial Intraceuticals la aBeauty Constanța”

  1. Interesant şi util videoclipul, inclusiv prezentarea realistică a articolului; aş completa cu : personalul clinicii bine pregătit şi dispus în oferirea multor explicaţii şi demonstraţii reale, privind produsele şi avantajele lor, mediul în care se desfăşoară şedinţele şi căldura cu care sunt primiţi “pacienţii”.Mult succes în realizarea acelui vlog! Alături de milioanele de like-uri, contează pe aprecierea si consideraţia mea pentru tot ceea ce bloggăreşti !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.