[Video] Am un Samsung Galaxy S7 edge în teste – ce doriți să aflați despre el?

Tocmai am primit un Samsung Galaxy S7 edge în teste prin programul OST (Orange Smartphone Tester) și doream să vă întreb ce doriți să aflați despre el. Puteți afla mai multe detalii despre acest smartphone în perioada următoare urmărind pe rețelele sociale #OST #OrangeSmartphoneTester sau #GalaxyS7edge, dar dacă tot îl am, de ce să nu mă puneți să fac cu el ce ați face voi dacă l-ați avea? Și pentru că lumea își dorește videoclipuri scurte, am făcut și un scurt video cu unboxing la Samsung Galaxy S7 edge. Fără voce, că sigur nu doriți să mă întind eu la vorbă sau să vă spun chestii pe care le știți deja :). Las video la mijlocul articolului.

Hai să vă zic niște prime impresii personale despre Samsung Galaxy S7 edge. În primul rând, e un pic mai mare decât Samsung Galaxy S6 edge, iar acest lucru nu se observă doar din specificațiile tehnice (S6 edge are display de 5.1 inchi, iar S7 edge are display de 5.5 inchi), ci și din simpla utilizare.

Când îl ții în mână simți că ai de-a face cu un smartphone suficient de mare încât să poată fi utilizat cu ușurință, suficient de mic încât să nu-l bagi la categoria phablet dintr-o simplă privire. Telefonul este croit cu atenție și te face să simți că ai pus mâna pe o bucată de tehnologie de calitate. Sau că vezi pe masă o bucată de tehnologie de calitate. Iată și un scurt unboxing la Galaxy S7 edge.

Este prematur să-mi dau cu părerea. Telefonul oricum se mișcă foarte bine în utilizare. Nu îngheață, nu se înțeapă, răspunde bine la comenzi. Dar la fel face și Samsung Galaxy S6 edge. Probabil cea mai arzătoare întrebare a posesorilor de Galaxy S6 edge este dacă să facă upgrade la S7 edge. Vom descoperi împreună.

Pe net sunt deja o grămadă de recenzii, videouri și alte detalii despre noile Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge. Nu am cum să reinventez eu roata. Plus că eu sunt genul de persoană care nu se mai axează de mult pe comparații și teste matematice atunci când e vorba de tehnologie. Pentru că suntem în perioada în care experiența de utilizare îl face pe client să scoată banii din buzunar. Hello :)!

Samsung Galaxy S7 edge

Și niște poze cu noul Samsung Galaxy S7 edge

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „[Video] Am un Samsung Galaxy S7 edge în teste – ce doriți să aflați despre el?”

  1. Astept sa vad rezultatele. Ar fi interesanta o comparatie cu S6 Edge+… Daca vrei iti imprumut unul sa le compari :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.