Viața mea socială e brusc mai bună după ce folosesc un iPhone 5S

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Recunosc, am cu împrumut un iPhone 5S care a fost demo printr-un magazin la un moment dat. A stat mereu la încărcat și a fost testat de toată lumea. Dar mi-a îmbunătățit viața socială. Pentru că se descarcă atât de repede încât nu-mi vine să-l folosesc. Iar acest lucru mă forțează chiar să stau de vorbă cu oamenii de la masă :) Iată că poți să vezi și partea plină a paharului atunci când smartphone-ul tău se descarcă prea repede :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Viața mea socială e brusc mai bună după ce folosesc un iPhone 5S”

  1. E nasol să ți se termine repede bateria, te lasă când ți-e lumea mai dragă. :)) Eu când am avut fostul smartphone la reparat am folosit un samsung foarte vechi, cu taste ca pe vremuri, și uitasem să-l încarc. M-a ținut o săptămână și ceva. Asta da autonomie.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend