Vadim e sandilau

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vadim e un sandilău în adevăratul sens al cuvântului. După ce a compus o poezie jignitoare pentru Ponta și soția lui, iar mai apoi s-a aliat cu el în turul 2, Vadim compune o poezie jignitoare și pentru Klaus Iohannis. Același Vadim care în afara campaniilor electorale o arde pe la Capatos cu mâna pe fundul bagajelor asistentelor. Omul ăsta întrece orice imaginație posibilă. Mulți încă încearcă să afle ce marfă fumează.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Vadim e sandilau”

  1. “Încă 26 mai intră…” !!! Şi mă-ntreb io: do-uă-zeci-şi-şase ce ?!! Dacă va gândiţi şi voi la ce mă gândesc io, înseamnă că aţi avut dreptate ! De fapt în vedeoclipul de mai sus e vorba de femei, de alte femei decât femei, adică e acelaşi cuvânt femei dar cu o cu totul altă semnificaţie, un şou’ de tembeliziune bun pentru cei ce le place genul ăsta (şi de emisiune şi şi de femei), o emisiune la care defel nu m-aş fi uitat şi doar pentru că e prezentată pe un blog serios m-am uitat totuşi la filmuleţ. Dincolo de imagini, pentru cei ce mai au un dram de inteligenţă în tărtăcuţă, se poate vedea adevărata faţă, de fapt se vede adevăratul DOS al (ale) unora, ce ştiu să facă cel mai bine ceea ce au arătat(!), demonstrând cât se poate de clar unde este nivelul lor.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend