Schimbările înseamnă evoluţie. Schimbările trebuie interpretate pozitiv. Schimbările sunt singurul lucru care ne scot într-un mod violent din zona noastră de confort şi ne dau o şansă în a evolua.

Urmează o nouă schimbare

Nu vă pot spune prea multe deocamdată despre schimbările ce vor avea loc. Cert este că vor exista şi nu trebuie să ne ferim de ele sau să le opunem rezistenţă. Vor fi schimbări pozitive, dar şi atunci, unii oameni au tendinţa să opună rezistenţă pentru că nimic din ce nu mai era la fel ne creează disconfort într-o măsură mai mică sau mai mare.

Pot să vă spun doar că una dintre schimbări va fi legată de GSMRo. În rest, nu vă pot povesti mai multe pe blog :). Pot doar să vă ofer un articol scris de mine despre schimbare, aici pe blogul lui Ştefan Murgeanu, autorul cărţii Concediază-ţi Şeful.

Dacă aveţi timpul necesar să îl parcurgeţi până la capăt, vă asigur că poate fi o lectură cel puţin interesantă. Fie că vă va place sau nu , fie că sunteţi deacord sau nu … cred că nu vă veţi pierde timpul ;).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

    2 replies to "Urmează o nouă schimbare"

    • Bia

      Orice schimbare are chestii bune dar si chestii rele. Noi trebuie sa vedem chestiile bune si sa uitam chestiile rele :D

Comentează la acest articol