@GabrielUrsan pe Twitter

De astăzi mă puteţi urmări pe Twitter aici @GabrielUrsan. Userul @GSMRo rămâne pentru tot ce ţine de GSMRo şi voi mai posta şi de pe el, însă am dorit să fac o diferenţiere faţă de Gabriel Ursan omul şi GSMRo brandul.

Recunosc că nu stau toată ziua pe Twitter şi nu am făcut din asta un obicei, dar am observat în ultima perioadă că dacă urmăreşti conturile potrivite, poţi fi la curent cu foarte multe lucruri noi, înainte ca acestea să apară în publicaţiile de specialitate. De fapt, asta e şi frumuseţea Twitter, dar n-am să vorbesc mai multe că poate unii vor zice că abia acum am descoperit apa caldă :).

Prin urmare, dacă ai deja un cont de Twitter sau doreşti să-ţi faci un cont de Twitter, nu ezita să dai un follow @GabrielUrsan. De obicei, dau follow back la cine cunosc sau la cine îmi place aşa că un follow poate însemna o tragere de urechi pentru mine, în cazul în care nu v-am dat deja follow la contul vostru :).

Twitter

În continuare vă las să ascultaţi un remix la piesa I Follow Rivers (The Magician Remix) produsă de Lykke Li. Nu mai ştiu cine zicea că partea cu “I follow” poate fi lejer considerată că un imn pentru Twitter :).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=oS6wfWu0JvA]

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „@GabrielUrsan pe Twitter”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.