Cel mai tare video din safari

The Battle at Kruger este probabil unul dintre cele mai tari videoclipuri filmate în cadrul unei excursii safari. Cu siguranţă mulţi aţi văzut videoclipul de mai jos, dar mie îmi face mereu plăcere să-l revăd.

The Battle at Kruger

Având în vedere că vor exista şi persoane care nu au văzut încă cel mai tare video filmat într-o excursie safari, nu am să povestesc prea multe lucruri. Pot să vă spun doar că videoclipul merită urmărit cu atenţie de la început până la sfârşit.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM]

Iar acum că aţi văzut un happy ending, trebuie să zâmbiţi uşuraţi şi recunoaşteţi că şi bivolii au un Chuck Noriss al lor :)!

Să fim serioşi, asta ţi-e dat mai rar să vezi, iar cel care a fost în acel safari a filmat videoclipul vieţii lui. Nici măcar experţii de la National Geographic sau Discovery nu au prins nişte momente unde în aproximativ 8 minute şi jumătate un grup de lei atacă un pui de bivol dintr-un grup de bivoli, leii se luptă cu doi crocodili pentru puiul de bivol, iar atunci când toată lumea se aşteapta mai puţin, grupul de bivoli vine în ajutorul puiului salvându-l din ghearele leilor.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.