Cel mai tare video din safari

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

The Battle at Kruger este probabil unul dintre cele mai tari videoclipuri filmate în cadrul unei excursii safari. Cu siguranţă mulţi aţi văzut videoclipul de mai jos, dar mie îmi face mereu plăcere să-l revăd.

The Battle at Kruger

Având în vedere că vor exista şi persoane care nu au văzut încă cel mai tare video filmat într-o excursie safari, nu am să povestesc prea multe lucruri. Pot să vă spun doar că videoclipul merită urmărit cu atenţie de la început până la sfârşit.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM]

Iar acum că aţi văzut un happy ending, trebuie să zâmbiţi uşuraţi şi recunoaşteţi că şi bivolii au un Chuck Noriss al lor :)!

Să fim serioşi, asta ţi-e dat mai rar să vezi, iar cel care a fost în acel safari a filmat videoclipul vieţii lui. Nici măcar experţii de la National Geographic sau Discovery nu au prins nişte momente unde în aproximativ 8 minute şi jumătate un grup de lei atacă un pui de bivol dintr-un grup de bivoli, leii se luptă cu doi crocodili pentru puiul de bivol, iar atunci când toată lumea se aşteapta mai puţin, grupul de bivoli vine în ajutorul puiului salvându-l din ghearele leilor.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend