Haine barbati

Unde găsesc și eu niște haine ok pentru bărbați, fără să-mi lichidez bugetul?

Am slăbit vreo 14 Kg și arăt destul de nasol în hainele vechi. O o problemă în mod special la pantaloni. Recomandați-mi vă rog un magazin online sau offline (în Galați) de unde să-mi pot lua niște cămăși slim fit care se calcă ușor și niște pantaloni în aceeași idee. Puteți lăsa ce linkuri doriți voi în comentarii, vor fi apreciate și de alți bărbați care caută același lucru. Mulțumesc!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comentarii

 • traianteodor

  Reply Reply 25/07/2016

  C&A, au ei o marca CANDA care mi se pare destul de ok. Pantaloni tot de la ei poti incerca sau de pe emag. Dai comanda de vreo 5-6 perechi si una tot trebuie sa-ti placa. Asta pentru un buget scazut.

 • Mircea

  Reply Reply 25/07/2016

  Am luat o camasa slim simpatica de la Braiconf, acum cateva zile de la Winmarket….interesant ar fi de vizitat magazinul din Braila! In caz ca esti interesat pentru genul office.

 • Malin

  Reply Reply 25/07/2016

  Pe Amazon, preturi lux si calitate la fel…

Leave A Response

* Denotes Required Field