Un telefon pe apă

Dacă Pato tot are un blog pe apă, m-am gândit să-i recomand un telefon „pe apă” cu care să poată naviga liniştit pe unde îşi doreşte el :).

Vorbim despre telefoane mobile Samsung, mai exact despre Samsung Galaxy Xcover.

Care-i treaba cu apa?

Păi, Samsung Galaxy Xcover S5690 este un smartphone rezistent la apă, noroi şi praf, iar asta îl face un smartphone care poate rezista celor mai interesante provocări, indiferent că sunt provocări urbane sau provocări care pot apărea în excursiile cu cortul (vreme bună de acum – de ce nu?).

Cu ce se laudă telefonul?

Chiar dacă din poza de prezentare de mai jos poate semăna cu o bestie barbară, Samsung Galaxy Xcover este un smartphone cu Android pur sânge. Practic, fără a face rabat de la nimic, acest model de Xcover îţi oferă toate avantajele pe care ţi le-ar putea oferi orice smartphone ce rulează sistemul de operare Android.

Samsung Galaxy Xcover S5690
Samsung Galaxy Xcover S5690

Are un ecran tactil de 3,65 inchi cu rezoluţie de 320 x 480 pixeli protejat de Corning Gorilla Glass. Procesorul lucreză la o frecvenţă de 800 MHz, iar cei 512 MB de RAM ar trebui să fie suficienţi pentru a oferi oricui o experienţă plăcută de utilizare. Camera foto are un senzor de 3.15 MP, iar ajutată de LED flash şi autofocus ar trebui să poată realiza poze cel puţin decente. Acumulatorul este unul semnificativ având în vedere specificaţiile tehnice şi dimensiunea ecranului tactil. Cei 1.500 mAh ar trebui să ofere o autonomie bună pentru un smartphone cu Android. Cam atât cu specificaţiile tehnice. Dacă vreţi să le vedeţi într-o formă mai detaliată aveţi linkul de mai sus, de la începutul articolului.

Preţul?

Mie mi se pare un preţ decent. Vorbim de 1.176 lei cu tot cu TVA în cazul în care vrea cineva să şi-l cumpere „la liber” ca să-l poată folosi în orice reţea. Chiar dacă valoare trece uşor de pragul de 1.000 lei, trebuie să conştientizăm că este vorba despre un smartphone din clasa middle, destul de performant. E normal.

Concluzia?

Cred că e genul de telefon care i s-ar potrivi prietenului meu blogger Pato. Ştiu că momentan nu foloseşte nici un smartphone, dar mai ştiu că dacă ar folosi cred că vom vedea conţinut interesant la el pe blog, postat direct de pe telefonul mobil. Ca să nu mai vorbesc de prezenţa şi mai puternică pe reţelele de socializare atunci când se plimbă pe faleza Brăilei. Poate cine ştie, preia subiectul ăsta la el pe blog şi se găseşte vreun grup de fani să pună „mână de la mână” şi să-i facă cadou un Samsung Galaxy Xcover :).

Şi ca prezentarea să fie completă, vă invit să urmăriţi şi un unboxing la Samsung Galaxy Xcover, realizat, bineînţeles, de către cei de la QuickMobile.ro.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=L2jzrEl7RZQ]

5 comentarii la „Un telefon pe apă”

    • inteleg, tu ai defy :D si … ei daca o sa primesc „cadou” nu o sa-l caut de dinti :-p
      :)) daca o sa cumpar din banutii mei o sa iau ce voi considera ca imi indeplineste cerintele

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.