Un preot beat, dar beat bine

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Un preot din Constanța pe nume Valeriu Roman s-a urcat beat la volan și a produs un accident. Îl puteți vedea în toată splendoarea sa în videoclipul de mai jos. Și nu vă grăbiți să aruncați cu pietre, că nu am nimic cu preoții, dar parcă sunt anumite joburi care nu-ți permit să te îmbeți în așa hal și să scoți expresii epice gen “Vreau să fac treaba în așa fel încât să fac treabă!”. Oricum postam chiar dacă era vorba despre mine. Dacă eram așa amuzant era păcat să mă rateze internetul :). Videoclipul cu preotul beat mai jos.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Un preot beat, dar beat bine”

  1. Nu are rost sa judecam aceasta intamplare pentru ca este clar ca ,,padure fara uscaturi nu exista” corect este sa avem demnitatea sa raspundem pentru ele !!!

    Răspunde
    • Clar, exact cum ziceam și în articol, nu am nimic cu preoții. Chiar am un văr preot și e un om care merită să poarte această titulatură pentru că se comportă mereu așa cum trebuie.

      Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend