Cât mai costă 1.000 de fani pe Facebook?

Dacă folosești publicitatea Facebook, depinde. Poți obține 1.000 de fani cu bugete variabile, în funcție de cât de bine targetezi publicul tău țintă și cât de bine se prezintă pagina ta de Facebook. Eu am folosit folosit și folosesc publicitatea pe Facebook pentru anumite proiecte și sunt destul de mulțumit. Însă există și calea mai ușoară dacă nu ai cunoștințe prea mari în publicitatea targetată pe Facebook sau dacă nu vrei să-ți bați prea mult capul. Astăzi m-a sunat un prieten și mi-a spus că are un sistem serios prin care vinde like-uri pe Facebook. M-a rugat să menționez de acest lucru la mine pe blog asigurându-mă că cei care vor apela la serviciile lui nu vor fi dezamăgiți. 1.000 de like-uri fără targetare costă 100 lei, iar 1.000 de like-uri cu targetare costă 150 lei. Cu targetare înseamnă că pagina ta va obține like-uri de la grupul tău țintă de potențiali clienți sau de audiență, pe criterii precum vârstă, sex, domiciliu etc. E ca și cum ai angaja pe cineva să se ocupe de social media pentru businessul tău, numai că de o anumita sumă îți garantează un anumit număr de like-uri și mai departe e treaba ta cum interacționezi cu publicul. Sună bine treaba, mai ales că mie mi s-a explicat că e o formă cât se poate de curată pentru a obține like-uri. Dacă vă interesează să cumpărați like-uri pentru pagina voastră, vă dau un număr de telefon și o adresă de e-mail a celui care vă poate ajuta: 0767313790 și artink18 @ gmail.com. Când îl contactați să nu uitați să-i spuneți că veniți de pe blogul meu la el ;). De asemenea, puteți publica întrebări și impresii prin comentarii la acest articol, deoarece el va monitoriza articolul de la mine de pe blog și vă va răspunde la potențialele întrebări.

4 comentarii la „Cât mai costă 1.000 de fani pe Facebook?”

  1. cu ce te ajuta fanii pe fb? cat la suta interactioneaza? mie mi se pare inutil. mai repede alerg dupa un +1 de pe google+ pentru ca stiu ca oamenii de acolo sunt de calitate…

    Răspunde
  2. Intradevar ai si tu dreptatea ta, dar majoritatea companiilor nu pot astepta atat pentru a fi recunoscute in social media. Nu stiu cum obtin altii care au astfel de oferte, dar mi se pare greu de crezut ca toti de pe internet sa aiba oferte reale.

    Răspunde
  3. sunt o gramada de astfel de oferte pe tot internetul… :D eu prefer sa ma chinui natural cu cate 2-3 like-uri noi pe saptamana :D, macar acelora stiu ca au dat like pentru ce scriu pe blog.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.