Un om care a vrut un share :)

Omul a cerut un share, noi îi oferim un share. Vă invit să urmăriți un scurt video în care un cetățean a spus ce a avut de spus și a cerut mai apoi share. De notat faptul că omul știe ce înseamnă target de audiență. Sincer să fiu, eu cred că filmarea este făcută la caterincă :)

6 comentarii la „Un om care a vrut un share :)”

  1. Vai de ţară şi de noi dacă ăsta ne este criteriul pe baza căruia alegem pe cine să votăm. Eu unul, sincer, aş recomanda ştergerea acestei postări, cu atât mai mult cu cât amicul care mi-a spus de această pagină web, mi-a vorbit doar de bine despre administratorul blogului. Prietene, Ursan, eşti un întreprinzător devotat şi educat, astfel încât postarea asta, sunt convins, nu te prea reprezintă. Doamne-ajută!

    Răspunde
      • Fireşte că e o glumă, nici n-am luat-o de bună, stai liniştit. Doar că e o bufonerie ridicolă, de genul celor care vehiculează cu toptanul pe reţelele de socializare. Eu consider – la modul subiectiv, fireşte – că n-ar trebui să „promovăm” astfel de… glume. În fine, sunt convins că cititorii fideli ai blogului tău sunt mai răsăriţi la intelect, decât să îşi bată capul prea mult cu acest subiect.

        Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.