Omul a cerut un share, noi îi oferim un share. Vă invit să urmăriți un scurt video în care un cetățean a spus ce a avut de spus și a cerut mai apoi share. De notat faptul că omul știe ce înseamnă target de audiență. Sincer să fiu, eu cred că filmarea este făcută la caterincă :)


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Un om care a vrut un share :)"

  • Sorin

   Omul a cerut un share, noi îi oferim… sare (de bucătărie) !

  • Maria Elena

   Da, a cerut share dar…filmarea este facuta la caterinca, asa cum zici si tu, Gabi !

  • Sandu

   Vai de ţară şi de noi dacă ăsta ne este criteriul pe baza căruia alegem pe cine să votăm. Eu unul, sincer, aş recomanda ştergerea acestei postări, cu atât mai mult cu cât amicul care mi-a spus de această pagină web, mi-a vorbit doar de bine despre administratorul blogului. Prietene, Ursan, eşti un întreprinzător devotat şi educat, astfel încât postarea asta, sunt convins, nu te prea reprezintă. Doamne-ajută!

   • Gabriel Ursan

    E doar o glumă. Doar nu crede cineva că această postare e pe bune.

    • Sandu

     Fireşte că e o glumă, nici n-am luat-o de bună, stai liniştit. Doar că e o bufonerie ridicolă, de genul celor care vehiculează cu toptanul pe reţelele de socializare. Eu consider – la modul subiectiv, fireşte – că n-ar trebui să „promovăm” astfel de… glume. În fine, sunt convins că cititorii fideli ai blogului tău sunt mai răsăriţi la intelect, decât să îşi bată capul prea mult cu acest subiect.

     • Gabriel Ursan

      Da. Oamenii de pe aici cu siguranță au înțeles ca atare ;)

Comentează la acest articol