Un om care a vrut un share :)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Omul a cerut un share, noi îi oferim un share. Vă invit să urmăriți un scurt video în care un cetățean a spus ce a avut de spus și a cerut mai apoi share. De notat faptul că omul știe ce înseamnă target de audiență. Sincer să fiu, eu cred că filmarea este făcută la caterincă :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Un om care a vrut un share :)”

  1. Vai de ţară şi de noi dacă ăsta ne este criteriul pe baza căruia alegem pe cine să votăm. Eu unul, sincer, aş recomanda ştergerea acestei postări, cu atât mai mult cu cât amicul care mi-a spus de această pagină web, mi-a vorbit doar de bine despre administratorul blogului. Prietene, Ursan, eşti un întreprinzător devotat şi educat, astfel încât postarea asta, sunt convins, nu te prea reprezintă. Doamne-ajută!

    Răspunde
      • Fireşte că e o glumă, nici n-am luat-o de bună, stai liniştit. Doar că e o bufonerie ridicolă, de genul celor care vehiculează cu toptanul pe reţelele de socializare. Eu consider – la modul subiectiv, fireşte – că n-ar trebui să “promovăm” astfel de… glume. În fine, sunt convins că cititorii fideli ai blogului tău sunt mai răsăriţi la intelect, decât să îşi bată capul prea mult cu acest subiect.

        Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend