Mircea Badea a luat bataie

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Peste tot auziți că Mircea Badea a luat bătaie. Era normal. Era de așteptat. Inclusiv el știa că va lua bătaie. Mircea Badea nu e tocmai personajul meu preferat având în vedere calitatea emisiunilor sale și felul cum se manifestă în ultima vreme. Nu a fost niciodată personajul meu preferat. Cu alte cuvinte, Mircea Badea nu mi-a plăcut niciodată. Însă e de apreciat că a avut curaj să respecte provocarea și să meargă în ring. E de apreciat și faptul că a luat bătaie și că fanii săi au înțeles în ce ape se scaldă atunci când declară el că omoară, rupe, sparge. Mircea Badea a luat bătaie, iar ăsta e un fapt. Restul sunt discuții. Unii fani și-l vor aminti că a avut curaj să intre în ring și să dea curs provocării, alții că a luat bătaie fără nici un drept de apel. Atât.Mircea Badea a luat bataie

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Mircea Badea a luat bataie”

  1. Salut,
    Recunosc: am aflat informaţia referitoare la Mircea Badea şi calităţile lui de “bătăuş” de pe acest blog. Pur şi simplu această pesoană (M.B.) din punctul meu de vedere nu există. Este …. (ca să nu-mi exprim părerea în scris). Pur şi simplu această persoană în afară de faptul că adoră să se dea în stambă nu-i mai găsesc nici o “calitate”. Bineînţeles că asta este părerea mea.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend