Tutorial folosire magazin online Shopify

Dacă ți-ai făcut un magazin online pe platforma Shopify și vrei o prezentare generală în limba română legată de cum să utilizezi un magazin online Shopify, am creat eu o prezentare video.

Shopify este o soluție de creare magazin online cu abonament lunar. Adică nu investești foarte mulți bani ca să vezi dacă ideea ta de magazin online funcționează sau nu.

Pur și simplu începi cu o perioadă de 14 zile de test și dacă îți place ce a ieșit și ai rezultate, continui. Dacă știi ce vrei să faci și lucrezi câteva zile la asta, în 2 săptămâni îți vei da seama dacă merge sau nu.

Cu Shopify îți poți crea un magazin online cu cele mai bune practici și cele mai bune tehnologii fără să te pricepi. Da, mai sunt și alte soluții de creare magazin online precum WooCommerce, PrestaShop, Magento etc. însă necesită mai multă atenție, mentenanță și cunoștințe în domeniu.

Dacă ai o idee și vrei să o validezi, Shopify este soluția optimă pe care o poți încerca 14 zile gratis. Intră aici și fă-ți un cont de test. Îți trebuie doar o adresă de email și atât.

Tutorial Shopify

Urmărește videolclipul de pe vlogul meu mai jos, iar dacă nu ești încă abonat, abonează-te și apasă pe clopoțel pentru a primi toate notificările atunci când public ceva. Public rar, deci nu te stresez :)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.