Polar Pen

Tu ai cumpăra un astfel de pix?

Se numește Polar Pen, este un pix magnetic placat cu aur sau argint și poate fi considerat un gadget modern deoarece, pe lângă rolul de pix, are și rol de stylus pentru tabletă sau de jucărie împotriva stresului. E scump pentru un pix, dar nu foarte scump comparativ cu alte instrumente de scris de firmă, care depășesc și de 10 ori prețul acestuia. Detalii legate de preț și specificații suplimentare aveți aici (tot de acolo se poate comanda în România). Ți-ai cumpăra un astfel de pix? Și un video.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comentarii

 • Popa Ioan Lucian

  Reply Reply 29/04/2015

  Bună. Vreau patru bucăți de Polar Pen .Cum se pot cumpăra?

 • ntluca

  Reply Reply 01/05/2015

  Am cumparat;sunt f. bune .elegante,sic:-)Ma mandresc cu acest set si fac …si pentru altii cadouri!
  PROIECT nou,de talie mondiala!! NU este necesara niciun fel de experienta,doar minime cunostinte pe computer.! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero.pe internet.! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:ntluca@yahoo.com

Leave A Response

* Denotes Required Field