Tu ai cumpăra un astfel de pix?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Se numește Polar Pen, este un pix magnetic placat cu aur sau argint și poate fi considerat un gadget modern deoarece, pe lângă rolul de pix, are și rol de stylus pentru tabletă sau de jucărie împotriva stresului. E scump pentru un pix, dar nu foarte scump comparativ cu alte instrumente de scris de firmă, care depășesc și de 10 ori prețul acestuia. Detalii legate de preț și specificații suplimentare aveți aici (tot de acolo se poate comanda în România). Ți-ai cumpăra un astfel de pix? Și un video.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Tu ai cumpăra un astfel de pix?”

  1. Am cumparat;sunt f. bune .elegante,sic:-)Ma mandresc cu acest set si fac …si pentru altii cadouri!
    PROIECT nou,de talie mondiala!! NU este necesara niciun fel de experienta,doar minime cunostinte pe computer.! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero.pe internet.! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:ntluca@yahoo.com

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend