Treaba cu Facebook și software-ul ăla

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Circulă pe net următorul mesaj:

Dat fiind faptul că Facebook a ales să implice un software care permite furtul de informaţii personale: astăzi, 11.11. 2015, ca răspuns la noile orientări Facebook, în conformitate cu articolele l. 111,112, 113 din Codul de proprietate intelectuală, declar că drepturile mele sunt ataşate la toate datele cu caracter personal, desene, artă, fotografii, texte etc., publicate în profilul meu. Pentru uz comercial trebuie cerut acordul meu scris, în orice moment.”

Cei care citesc acest text, îl puteţi copia şi lipi pe peretele Facebook. Acest lucru va permite punerea sub protecţie a proprietăţii intelectuale. Cu această versiune, spun pe Facebook că este strict interzis să fie dezvăluite, prin copiere, distribuire, retransmitere, sau să ia orice altă acțiune împotriva mea, bazate pe acest profil şi/sau conţinutul acestuia.

Încălcarea confidenţialităţii este pedepsită de lege (UCC 1 1 1-308-308-103 şi statutului de la Roma). Facebook este acum o entitate deschisă. Toţi membrii sunt încurajati pentru publicarea unui anunţ de acest tip.

Dacă preferaţi, puteţi copia şi lipi acest text. Dacă nu aţi publicat această declaraţie, cel puţin o dată, se permite în mod tacit utilizarea unor elemente cum ar fi: fotografii, informaţii şi altele, conţinute în profilul personal.

Este un mesaj fals. Facebook nu face așa ceva. Nu recomand să dați acest mesaj mai departe pentru că va semnaliza doar un singur lucru. Nu zic care. Hai să zicem că vei semnaliza că ești ”credul”. Nu e nici o problemă. Probabil nu știi cum merg toate treburile în online. Sincer să fiu, nici nu știu de ce unii propagă aceste mesaje false. Prea mult de câștigat nu au. Pot doar să-mi imaginez că au fumat niște iarbă și se plictisesc.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Treaba cu Facebook și software-ul ăla”

  1. Ca le iau, ca nu le iau, oricum de indata ce o chestie ajunge pe net nu mai e sigura. Oricine o poate lua. Ca o sa ia o informatie dintr-un mail, dintr-un mesaj privat sau de pe un blog public, tot pe acolo e.

    Răspunde
  2. Cel mai “interesant” este ca s-au scris si articole in celebrele “surse de incredere”. Ai scris si tu, dar tu macar sustii ca e fals, ceilalti sustineau cu tarie ca asta zice Facebook…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend