Tragere la sorți câștigători concurs aBeauty clinique Galați

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

În sfârșit a sosit momentul să aflăm câștigătorii concursului sponsorizat de aBeauty clinique Galați. Menționez că partenerii media pentru acest concurs care s-a desfășurat pe toată perioada verii au fost revista Explore, revista 7 Seri și blogul www.GabrielUrsan.ro. Exact cum am spus și în articolul de concurs, tragerea la sorți se va realiza din lista de abonați activi la newsletter-ul aBeauty clinique. De asemenea, vă recomand să rămâneți în continuare abonați activi la newsletter-ul aBeauty clinique pentru a avea parte și de alte surprize plăcute, concursuri interesante și oferte atractive. Prin abonat activ se înțelege că respectiva persoană deschide și citește email-urile primite de la companie.

Premiul 1 care constă în 3 ședințe de slăbire prin criolipoliză merge la Mirela Mătăsaru. Premiul 2 care constă în 3 ședințe de tratament facial profesional cu eTwo Sublime merge la persoana care s-a abonat la newsletter în numele companiei RECIM GRUP. Premiul 3 care constă într-o ședință de tratament facial profesional cu eTwo Sublime merge la persoana care s-a abonat la newsletter în numele companiei Tornado Systems. Doresc să felicit câștigătorii și toți participanții la acest concurs pentru implicare. Voi trimite personal un email câștigătorilor care trebuie să-și revendice premiul pe tot parcursul acestei luni. Premiile pot fi transmisibile însă nu pot fi convertite în bani.

Tragerea la sorți a celor 3 câștigători poate fi urmărită în videoclipul de mai jos. Pentru o calitate mai bună a detaliilor vă recomand să selectați rezoluția HD. Toate detaliile legate de concurs pot fi citite în articolul inițial de aici.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Tragere la sorți câștigători concurs aBeauty clinique Galați”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend