Tragere la sorți câștigători concurs aBeauty clinique Galați

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


În sfârșit a sosit momentul să aflăm câștigătorii concursului sponsorizat de aBeauty clinique Galați. Menționez că partenerii media pentru acest concurs care s-a desfășurat pe toată perioada verii au fost revista Explore, revista 7 Seri și blogul www.GabrielUrsan.ro. Exact cum am spus și în articolul de concurs, tragerea la sorți se va realiza din lista de abonați activi la newsletter-ul aBeauty clinique. De asemenea, vă recomand să rămâneți în continuare abonați activi la newsletter-ul aBeauty clinique pentru a avea parte și de alte surprize plăcute, concursuri interesante și oferte atractive. Prin abonat activ se înțelege că respectiva persoană deschide și citește email-urile primite de la companie.

Premiul 1 care constă în 3 ședințe de slăbire prin criolipoliză merge la Mirela Mătăsaru. Premiul 2 care constă în 3 ședințe de tratament facial profesional cu eTwo Sublime merge la persoana care s-a abonat la newsletter în numele companiei RECIM GRUP. Premiul 3 care constă într-o ședință de tratament facial profesional cu eTwo Sublime merge la persoana care s-a abonat la newsletter în numele companiei Tornado Systems. Doresc să felicit câștigătorii și toți participanții la acest concurs pentru implicare. Voi trimite personal un email câștigătorilor care trebuie să-și revendice premiul pe tot parcursul acestei luni. Premiile pot fi transmisibile însă nu pot fi convertite în bani.

Tragerea la sorți a celor 3 câștigători poate fi urmărită în videoclipul de mai jos. Pentru o calitate mai bună a detaliilor vă recomand să selectați rezoluția HD. Toate detaliile legate de concurs pot fi citite în articolul inițial de aici.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Tragere la sorți câștigători concurs aBeauty clinique Galați”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend