aBeauty clinique

Tragere la sorți câștigători concurs aBeauty clinique Galați

În sfârșit a sosit momentul să aflăm câștigătorii concursului sponsorizat de aBeauty clinique Galați. Menționez că partenerii media pentru acest concurs care s-a desfășurat pe toată perioada verii au fost revista Explore, revista 7 Seri și blogul www.GabrielUrsan.ro. Exact cum am spus și în articolul de concurs, tragerea la sorți se va realiza din lista de abonați activi la newsletter-ul aBeauty clinique. De asemenea, vă recomand să rămâneți în continuare abonați activi la newsletter-ul aBeauty clinique pentru a avea parte și de alte surprize plăcute, concursuri interesante și oferte atractive. Prin abonat activ se înțelege că respectiva persoană deschide și citește email-urile primite de la companie.

Premiul 1 care constă în 3 ședințe de slăbire prin criolipoliză merge la Mirela Mătăsaru. Premiul 2 care constă în 3 ședințe de tratament facial profesional cu eTwo Sublime merge la persoana care s-a abonat la newsletter în numele companiei RECIM GRUP. Premiul 3 care constă într-o ședință de tratament facial profesional cu eTwo Sublime merge la persoana care s-a abonat la newsletter în numele companiei Tornado Systems. Doresc să felicit câștigătorii și toți participanții la acest concurs pentru implicare. Voi trimite personal un email câștigătorilor care trebuie să-și revendice premiul pe tot parcursul acestei luni. Premiile pot fi transmisibile însă nu pot fi convertite în bani.

Tragerea la sorți a celor 3 câștigători poate fi urmărită în videoclipul de mai jos. Pentru o calitate mai bună a detaliilor vă recomand să selectați rezoluția HD. Toate detaliile legate de concurs pot fi citite în articolul inițial de aici.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Pato Basil

  Reply Reply 03/09/2013

  felicitari! S-a adunat un numar impresionant, zic ca merita un viitor concurs daca sunt cuminti :)

 • Mirela Mătăsaru

  Reply Reply 03/12/2013

  cand asta?

 • Mirela Mătăsaru

  Reply Reply 03/12/2013

  cand trebuie sa vin?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 03/12/2013

   Bună Mirela! Contactează-i telefonic, spune-le că ai câștigat la concursul meu și stabilește o programare. Asta e tot :). Felicitări!

Leave A Response

* Denotes Required Field